La selecció senior femenina tercera en el CESA en guanyar Madrid (20-22)

En un final emocionant i després d’un gran partit la selecció valenciana sènior s’ha emportat el bronze en el CESA sènior femení per 20-22 guanyant a Madrid. Les valencianes van ser per davant en el marcador a partir del minut 10 i només al final davant l’empenyiment de les madrilenyes van patir per a emportar-se el tercer lloc.

L’equip madrileny es va avançar en el marcador res més iniciar-se el xoc però van reaccionar bé les valencianes que van donar la volta al partit amb dos assajos i transformacions. El partit era intens i les valencianes veien com el seu rival retallava distàncies amb un puntapie de càstig per a deixar el partit al descans amb 8-14.

La segona part va ser també d’un gran nivell. Els dos equips buscaven la línia d’assaig del rival i van ser les valencianes en el minut 45 les que sumaven un nou assaig per a distanciar-se una mica més. Van arribar llavors els emocionants minuts finals. Va assajar Madrid en el 72 per a retallar distàncies, va respondre amb un colp de càstig convertit la selecció valenciana en el 77 i a poc després amb el temps complit nou assaig local amb transformació que deixava el 20-22 final sense temps per a més. Gran i treballada victòria de les xiques de José Mendoza.

En un final emocionante y después de un gran partido la selección valenciana senior se ha llevado el bronce en el CESA senior femenino por 20-22 ganando a Madrid. Las valencianas fueron por delante en el marcador a partir del minuto 10 y sólo al final ante el empuje de las madrileñas sufrieron para llevarse el tercer puesto.

El equipo madrileño se adelantó en el marcador nada más iniciarse el choque pero reaccionaron bien las valencianas que dieron la vuelta al partido con dos ensayos y trasformaciones. El partido era intenso y las valencianas veían como su rival recortaba distancias con un puntapie de castigo para dejar el partido al descanso con 8-14.

La segunda parte fue también de un gran nivel. Los dos equipos buscaban la línea de ensayo del rival y fueron las valencianas en el minuto 45 las que sumaban un nuevo ensayo para distanciarse un poco más. Llegaron entonces los emocionantes minutos finales. Ensayó Madrid en el 72 para recortar distancias, respondió con un golpe de castigo convertido la selección valenciana en el 77 y a poco después con el tiempo cumplido nuevo ensayo local con trasformación que dejaba el 20-22 final sin tiempo para más. Gran y trabajada victoria de las chicas de José Mendoza.