Els àrbitres valencians es reuneixen abans de l’inici de la temporada

Com és habitual abans que comence la temporada els àrbitres de la FRCV s’ha reunit en una jornada de treball i convivència aquest dissabte a Valencia. Els àrbitres valencians han estat en el camp del Rio i les instal·lacions de la seu de la federació analitzant tots els aspectes referents al desenvolupament de la seua funció. El president de la FRCV, Jose Luis López ha sigut present i ah destacat el nivell de professionalitat de tots cls que componen l’estament arbitral. Per la seua part el responsable del Comité valencià, Jose Luis Real ha desitjat sort a tots els presents en una campanya repleta de compromisos a tots els nivells.

Como es habitual antes de que comience la temporada los árbitros de la FRCV se ha reunido en una jornada de trabajo y convivencia este sábado en Valencia. Los árbitros valencianos han estado en el campo del Rio y las instalaciones de la sede de la federación analizando todos los aspectos referentes al desarrollo de su función.

El presidente de la FRCV, Jose Luis López ha estado presente y ah destacado el nivel de profesionalidad de todos los que componen el estamento arbitral. Por su parte el responsable del Comité valenciano, Jose Luis Real ha deseado suerte a todos los presentes en una campaña repleta de compromisos a todos los niveles.

Traduir »