Jornada decisiva per al rugbi valencià en DHB

La tercera jornada de les cinc que componen aquesta segona fase pot tindre molt a dir de cara al futur en la competició dels representants del rugbi autonòmic.

Li la juga sobretot el Tatami Rugbi Club, cuer i sabedor que o gana en Babarians Calvià (dissabte 20 a les 17.00 hores) o matemàticament podria caure al pou de Territorial. Els valencians ja no depenen de si mateixos, però només els val la victòria perquè la competició ja no els espera més.

En aquest grup que lluita per la salvació també està el Akra Bàrbara Rugbi Club d’Alacant, que ha caigut en les dues dates disputades i s’ha ficat en l’embolic. Ara els de José Mendoza només tenen un punt de marge sobre la promoció de descens, així que guanyar-li aquest cap de setmana al rival més directe que és el BUC (diumenge 21 a les 11.00 hores a Alacant) no li salvaria matemàticament però sí virtualment.

En una altra pel·lícula molt diferent estan els tres conjunts de la Comunitat que barallen en el grup de dalt. Ací el Rugbi Club València no té opcions d’arribar als playoffs d’ascens però almenys vol acomiadar la competició en aquestes tres últimes dates donant-se un homenatge en forma de victòria. Ho intentaran aquest diumenge 21 a les 12.00 hores en Quatre Carreres durant el derbi contra el CAU Rugbi València, un os duríssim de rosegar que a més té les mires posades a desbancar a la Vila del primer lloc en la classificació. Un derbi és un derbi, i veurem si es dona la sorpresa en la tercera data de lliga d’aquesta segona fase.

Acabem amb el líder invicte, el CR La Vila. Els *jonenses estan intractables en aquest curs 20/21, i a l’espera de veure si punxa el CAU abans del duel directe que encara tenen pendents tots dos conjunts i confirmar així el seu títol de campió en lliga regular, reben aquest diumenge 21 a les 12.00 hores al RC L’Hospitalet en el Pantà. Els alacantins són favorits, però això és rugbi i cal jugar cada xoc com si d’una final es tractara.

Jornada decisiva para el rugby valenciano en DHB

La tercera jornada de las cinco que componen esta segunda fase puede tener mucho que decir de cara al futuro en la competición de los representantes del rugby autonómico.

Se la juega sobre todo el Tatami Rugby Club, colista y sabedor de que o gana en Babarians Calvià (sábado 20 a las 17:00 horas) o matemáticamente podría caer al pozo de Territorial. Los valencianos ya no dependen de sí mismos, pero solo les vale la victoria porque la competición ya no les espera más.

En este grupo que lucha por la salvación también está el Akra Bárbara Rugby Club de Alicante, que ha caído en las dos fechas disputadas y se ha metido en el lío. Ahora los de José Mendoza solo tienen un punto de margen sobre la promoción de descenso, así que ganarle este fin de semana al rival más directo que es el BUC (domingo 21 a las 11:00 horas en Alicante) no le salvaría matemáticamente pero sí virtualmente.

En otra película muy distinta están los tres conjuntos de la Comunitat que pelean en el grupo de arriba. Ahí el Rugby Club Valencia no tiene opciones de llegar a los playoffs de ascenso pero al menos quiere despedir la competición en estas tres últimas fechas dándose un homenaje en forma de victoria. Lo intentarán este domingo 21 a las 12:00 horas en Quatre Carreres durante el derbi contra el CAU Rugby Valencia, un hueso durísimo de roer que además tiene las miras puestas en desbancar a La Vila del primer puesto en la clasificación. Un derbi es un derbi, y veremos si se da la sorpresa en la tercera fecha liguera de esta segunda fase.

Acabamos con el líder invicto, el CR La Vila. Los jonenses están intratables en este curso 20/21, y a la espera de ver si pincha el CAU antes del duelo directo que aún tienen pendientes ambos conjuntos y confirmar así su título de campeón en liga regular, reciben este domingo 21 a las 12:00 horas al RC L’Hospitalet en el Pantano. Los alicantinos son favoritísimos, pero esto es rugby y hay que jugar cada choque como si de una final se tratase.

 

Traduir »