Lorena Martínez arbitrará la final femenina de la DHB entre el BUC y Sant Cugat

Aquest diumenge a les 12.00 els equips femenins de BUC i Sant Cugat juguen la final de la *DHB a Barcelona. Aqueix important partit serà arbitrat per Lorena Martínez. L’arbitra valenciana continua sumant experiències. Lorena té clar que suposa a nivell personal aquest partit “Per a mi la designació d’aquesta finalitat de setmana, suposa dues coses; primer, un premi el poder arbitrar una final i confien en mi per a aquesta responsabilitat que suposa aquest partit, això vol dir que el treball que he faig i continue fent cara els partits de temporades anteriors i aquesta van pel bon camí. I segon em suposa una oportunitat, sobretot de continuar creixent com a àrbitre d’experiències com està i que en partits importants vegen que poden confiar en mi com a àrbitre”.
Un treball i unes experiències que aquesta temporada pel *COVID està sent molt diferent a les anteriors però alhora molt intensa. “Aquesta temporada, puc dir que segurament està sent d’allò més diferent, estranya i a vegades complicada que hem pogut viure fins ara, perquè tot tire avant i puguem continuar arbitrant, però dins de tot això que estem vivint possiblement està sent la temporada que més competició haja arbitrat i sobretot de partits a nivell, la veritat que no he parat en cap moment i se m’estan brindant moltes oportunitats de les quals soc conscient que estic aprés molt, com treballar amb un *coach per entrar dins del programa d’àrbitre dona de *world rugbi, estar en el torneig internacional de Madrid 7’S , arbitrar el partit del XV femení d’Espanya contra l’equip de les Estreles o estar designada per a la final de *DHBF. La veritat que estic feliç d’aquesta temporada”.
El que si és clar és que l’arbitratge en la Comunitat Valenciana creix a bon ritme i Lorena intenta aportar tota la seua experiència. “Respecte a l’arbitratge valencià, tracte, sobretot, de continuar ajudant tot el possible perquè continue creixent el rugbi i l’arbitratge en la comunitat, aportar als companys tot el coneixement que anem adquirint en lligues nacionals, perquè ací donem el nostre millor arbitratge. Soc de les quals crec que un bon nivell d’arbitratge també ajuda als equips a continuar creixent i continuar fent-ho cada vegada millor”. La valenciana té clar que “la lliga de València també m’ajuda a continuar aprenent, de no perdre ritme en les jornades i continuar posant en pràctica les coses que aprenc en nacional”.

Este domingo a las 12:00 los equipos femeninos de BUC  y Sant Cugat juegan la final de la DHB en Barcelona. Ese importante partido será arbitrado por Lorena García. La arbitra valenciana sigue sumando experiencias. Lorena tiene claro que supone a nivel personal este partido “Para mí la designación de este fin de semana, supone dos cosas; primero, un premio el poder arbitrar una final y confíen en mí para esta responsabilidad que supone este partido, eso quiere decir que el trabajo que he hago y sigo haciendo  cara los partidos de temporadas anteriores y esta  van por el buen camino. Y segundo me supone una oportunidad, sobre todo de seguir creciendo como árbitro de experiencias como está y que en partidos importantes vean que pueden confiar en mí como árbitro”.

Un trabajo y unas experiencias que esta temporada por el COVID  está siendo muy diferente a las anteriores pero a la vez muy intensa. “Esta temporada,  puedo decir que seguramente está siendo de lo más diferente, extraña y a veces complicada que hemos podido vivir hasta ahora, para que todo salga adelante y podamos seguir arbitrando, pero dentro de todo esto que estamos viviendo posiblemente está siendo la temporada que más competición haya arbitrado y sobre todo de partidos a nivel, la verdad que no he parado en ningún momento y se me están brindando muchas oportunidades de las que soy consciente que estoy aprendido mucho, como trabajar con un coach por entrar dentro del programa de árbitro mujer de world rugby, estar en el torneo internacional de Madrid 7’S , arbitrar el partido del XV femenino de España contra el equipo de las Estrellas o estar designada para la final de DHBF. La verdad que estoy feliz de esta temporada”.

Lo que si está claro es que  el arbitraje en la Comunitat Valenciana crece a buen ritmo y Lorena intenta aportar toda su experiencia. “Respecto al arbitraje valenciano, trato, sobre todo,  de seguir ayudando todo lo posible para que siga creciendo el rugby y el arbitraje en la comunidad, aportar a los compañeros todo el conocimiento que vamos adquiriendo en ligas nacionales, para que aquí demos nuestro mejor arbitraje. Soy de las que creo que un buen nivel de arbitraje también ayuda a los equipos a seguir creciendo y seguir haciéndolo cada vez mejor”.  La valenciana tiene claro que “la liga de Valencia también me ayuda a seguir aprendiendo, de no perder ritmo en las jornadas y seguir poniendo en práctica las cosas que aprendo en nacional”.

Traduir »