Andalucía se proclama nuevo campeón autonómico M14 en Cullera

Després d’un intens cap de setmana en què la localitat valenciana de Cullera va albergar la primera cita de la temporada dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, l’equip d’Andalusia va aixecar el títol en categoria M14, gràcies a el ple de victòries en els seus quatre partits , davant Comunitat Valenciana i Balears, als que també felicitem per la seva participació i per contribuir a la tornada de l’rugbi.

Durant la segona jornada de competició, el diumenge 11 d’abril, l’esdeveniment va comptar amb la presència de representants de les institucions que han fet possible la celebració d’una cita magníficament organitzada (més encara en les circumstàncies actuals) en coordinació amb la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

El director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, l’Alcalde de Cullera, Jordi Major, i el Regidor d’Esports, Javier Cerveró, van gaudir en directe dels partits i van lliurar les medalles a cada participant, no físicament (cada persona va recollir la seva) i respectant totes les mesures de seguretat.

Amb permís de la bona rugbi desplegat pels tres combinats participants, especialment pels jugadors de sud de la península, la millor notícia va ser sens dubte la volta reeixida dels CESA després d’un any complicat i l’absència total d’incidències de principi a fi durant el cap de setmana. Cal felicitar a l’organització encapçalada per la FRCV per aconseguir garantir que els partits i les tasques complementàries poguessin dur-se a terme amb plenes garanties.

RESULTATS DEL CESA M14 2020-21

Jornada 1:
Comunitat Valenciana 51-0 Balears
Balears 0-76 Andalusia
Andalusia 12-0 Comunitat Valenciana

Jornada 2:
Balears 0-48 Comunitat Valenciana
Andalusia 60-0 Balears
Comunitat Valenciana 0-13 Andalusia

La propera cita al calendari dels Campionats Autonòmics tindrà lloc molt aviat, al llarg del cap de setmana de l’1 i 2 de maig, quan València aculli les seleccions M18 i M16.

____________________________________________ [Castellano]

Tras un intenso fin de semana en el que la localidad valenciana de Cullera albergó la primera cita de la temporada en los Campeonatos de España de Selecciones Autonómicas, el equipo de Andalucía levantó el título en categoría M14, gracias al pleno de victorias en sus cuatro partidos, ante Comunidad Valenciana y Baleares, a quienes también felicitamos por su participación y por contribuir al regreso del rugby.

Durante la segunda jornada de competición, el domingo 11 de abril, el evento contó con la presencia de representantes de las instituciones que han hecho posible la celebración de una cita magníficamente organizada (más aún en las circunstancias actuales) en coordinación con la Federación de Rugby de la Comunidad Valenciana.

El Director General de Deportes de la Generalitat Valenciana, Josep Miguel Moya, el Alcalde de Cullera, Jordi Mayor, y el Concejal de Deportes, Javier Cerveró, disfrutaron en directo de los partidos y entregaron las medallas a cada participante, no físicamente (cada persona recogió la suya) y respetando todas las medidas de seguridad.

Con permiso del buen rugby desplegado por los tres combinados participantes, en especial por los jugadores del sur de la península, la mejor noticia fue sin duda la vuelta exitosa de los CESA tras un año complicado y la ausencia total de incidencias de principio a fin durante el fin de semana. Cabe felicitar a la organización encabezada por la FRCV por conseguir garantizar que los partidos y las labores complementarias pudiesen llevarse a cabo con plenas garantías.

RESULTADOS DEL CESA M14 2020-21

Jornada 1:

  • Comunidad Valenciana 51-0 Baleares
  • Baleares 0-76 Andalucía
  • Andalucía 12-0 Comunidad Valenciana

Jornada 2:

  • Baleares 0-48 Comunidad Valenciana
  • Andalucía 60-0 Baleares
  • Comunidad Valenciana 0-13 Andalucía

La próxima cita en el calendario de los Campeonatos Autonómicos tendrá lugar muy pronto, a lo largo el fin de semana del 1 y 2 de mayo, cuando Valencia acoja a las selecciones M18 y M16.

Traduir »