La Comunitat Valenciana campiona d’España en les categories s16 i s18

Les seleccions valencianes de les categories s16 i s18 s’han proclamat campiones en el CESSA celebrat aquest cap de setmana en les localitats de Cullera i Tavernes de Valldigna després d’imposar-se ambdues als combinats d’Andalusia en dues finals molt igualades.

L’equip s16 ha guanyat el títol després d’imposar-se en un igualat partit als andalusos pel resultat de 13-7. Els valencians van arribar al descans amb un avantatge d 10-0 però en la segona meitat  es van igualar les forces i fins a l’ultime minut no es va decidir el xoc per als valencians.

L’equip s18 es va imposar als andalusos en els tirs a bastonades després d’acabar el temps reglamentari amb empat a *1o després d’empatar els valencians en l’última jugada del partit. En el desempat els valencians no van errar mentre que els andalusos no van estar encertats (4-1).

Las selecciones valencianas de las categorías s16 y s18 se han proclamado campeonas en el CESA celebrado este fin de semana en las localidades de Cullera y Tavernes de Valldigna tras imponerse ambas a los combinados de Andalucía en dos finales muy igualadas.

El equipo s16 ha ganado el título tras imponerse en un igualado partido a los andaluces por el resultado de 13-7. Los valencianos llegaron al descanso con una ventaja d 10-0 pero en la segunda mitad  se igualaron las fuerzas y hasta el ultimo minuto no se decidió el choque para los valencianos.

El equipo s18 se impuso a los andaluces en los tiros a palos tras acabar el tiempo reglamentario con empate a 1o tras empatar los valencianos en la última jugada del partido. En el desempate los valencianos no erraron mientras que los andaluces no estuvieron acertados (4-1).

CLASIFICACIÓN M18

 1. C. Valenciana
 2. Andalucía
 3. Castilla y León
 4. Baleares
 5. Navarra
 6. Aragón

CLASIFICACIÓN M16

 1. C. Valenciana
 2. Andalucía
 3. Castilla y León
 4. Baleares
 5. Aragón
 6. Navarra
Traduir »