El CND decreta que Sant Roque i Sitges pugen a DHB i Tatami descendeix a Territorial

El Sant Roque és ja equip de DHB, al costat de Rugbi Sitges, després de donar la raó el Comité Nacional de Disciplina a tots dos clubs en el seu recurs de no jugar el play off d’ascens. El CND considera que tots dos equips segons la normativa ascendien automàticament amb l’ascens també de la Vila a DHA sense haver de jugar un play off d’ascens. El perjudicat d’aquesta decisió és el Tatami que esperava tindre la possibilitat de mantindre la categoria. Davant aquesta resolució cap recurs al Comité d’Apel·lació.

El San Roque es ya equipo de DHB, junto a Rugby Sitges, tras dar la razón el Comité Nacional de Disciplina a ambos clubes en su recurso de no jugar el play off de ascenso. El CND considera que ambos equipos según la normativa ascendían automáticamente con el ascenso también de la Vila a DHA sin tener que jugar un play off de ascenso. El perjudicado de esta decisión es el Tatami que esperaba tener la posibilidad de mantener la categoría. Ante esta resolución cabe recurso al Comité de Apelación.

Resolución completa aquí:  http://ferugby.es/wp-content/uploads/2021/03/Acta-Comite-Disciplina-09-junio-2021.pdf

Traduir »