Les seleccions femenines visiten el Ajuntament de València i la GVA

Les seleccions femenines de la FRCV van tindre ahir un dia de visites institucionals on van compartir els títols obtinguts aquesta temporada amb els responsables de l’Ajuntament de València i la Conselleria de Cultura i Esport. Al matí van ser rebudes en el Ajuntament de València per l’alcalde Joan Ribo i la regidora Pilar Bernabe mentre que a la vesprada va ser el torn de la Conselleria on Vicent Marzá va rebre a les jugadores i representants de la federació valenciana.

Las selecciones femeninas de la FRCV tuvieron ayer un día de visitas institucionales donde compartieron los títulos obtenidos esta temporada con los responsables del Ayuntamiento de Valencia y la Conselleria de Cultura i Deporte. Por la mañana fueron recibidas en el Ajuntament de València por el alcalde Joan Ribo y la concejala Pilar Bernabe mientras que por la tarde fue el turno de la Conselleria donde Vicent Marzá recibió a las jugadoras y representantes de la federación valenciana.

Traduir »