Proposta de candidatures als XXI Premis al Mèrit Esportiu

El termini de presentació de candidatures a la XXI Edició dels Premis al Mèrit Esportiu ja està obert. Els premis tenen per objectiu reconéixer els millors resultats esportius aconseguits durant l’any 2020, així com la labor en favor de l’esport, realitzats per entitats i esportistes.

A qui van dirigits?

Federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i la resta d’entitats esportives, altres entitats no esportives però vinculades a l’esport, els mitjans de difusió, esportistes en actiu, així com esportistes ja retirats de les grans competicions, universitats, col·legis professionals, associacions de gestors.

Com sol·licitar-ho?

El tràmit pot realitzar-se telemàticament a través la seu electrònica de l’Ajuntament de València: https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/DE.AY.20. Junt amb la candidatura, cal adjuntar un dossier on es justifiquen els mèrits de la persona o entitat.

Quan sol·licitar-ho?

Fins al 21 de setembre de 2021. 

Poden consultar la informació completa a https://www.fdmvalencia.es/se-abre-el-plazo-de-presentacion-de-candidaturas-para-los-premios-al-merito-deportivo-ciutat-de-valencia-de-2020/

Traduir »