Comença el CESA per a les seleccions S16 i S18 a Valladolid

Les seleccions autonòmiques s16 i s18 inicien aquest cap de setmana a Valladolid el CESA en un doble enfrontament contra els equips de la Federació de Rugbi de Castella i Lleó. Aquesta temporada el campionat reprén el seu format de lliga on tots els participants s’enfronten entre si a una només volta.

Per al director tècnic de la FRCV, JJ. Hurtado, és un bona notícia que “a poc a poc anem reprenent els campionats en els seus formats originals. L’any passat va ser per concentració i encara que va ser molt bonic jugar en uns dies els partits concentrats aquest model és millor i s’eviten molts partits en molt poc temps”.

Les dues seleccions valencianes arriben amb optimisme i moltes ganes a aquesta primera jornada. “Hem entrenat molt bé aquesta setmana i anem a Valladolid amb idea de jugar bé. Tenim bons equips però cal jugar i anar a poc a poc per a veure fins on podem arribar”, asegurá JJ.Hurtado

Las selecciones autonómicas s16 y s18 inician este fin de semana en Valladolid el CESA en un doble enfrentamiento contra los equipos de la Federación de Rugby de Castilla y León. Esta temporada el campeonato retoma su formato de liga donde todos los participantes se enfrentan entre si a una sólo vuelta.

Para el director técnico de la FRCV, JJ. Hurtado, es un buena noticia que “poco a poco vamos retomando los campeonatos en sus formatos originales. El año pasado fue por concentración y aunque fue muy bonito jugar en unos días los partidos concentrados este modelo es mejor y se evitan muchos partidos en muy poco tiempo”.

Las dos selecciones valencianas llegan con optimismo y muchas ganas a esta primera jornada. “Hemos entrenado muy bien esta semana y vamos a Valladolid con idea de jugar bien. Tenemos buenos equipos pero hay que jugar e ir poco a poco para ver hasta donde podemos llegar”, asegurá JJ.Hurtado.

Traduir »