Les seleccions S16 I S18 reben a Madrid en la segona jornada del CESA

Aquest diumenge en el camp del Rio les seleccions autonòmiques s16 i s18 reben a l’equip de Madrid en la segona jornada del Campionat d’Espanya. Els dos equips i en les dues categories van començar la competició amb victòries. Els equips de la Comunitat Valenciana es van imposar als combinats de Castella i Lleó a Valladolid mentre que els madrilenys van fer el propi amb Catalunya.
L’equip de s16 obrirà la jornada a partir de les 11.00 hores i a les 12.30 està previst l’inici del partit entre les seleccions de s18. Els valencians defensen enguany el titul aconseguit la temporada passada on no van participar totes les federacions territorials. El director tècnic de la FRCV, JJ Hurtado, creu que “seran partits difícils perquè Madrid sempre presenta bons equips amb molt bons jugadors però nosaltres treballarem per a buscar la victòria. Els entrenaments han sigut molt bons i els xics tenen ganes de competir”

Este domingo en el campo del Rio las selecciones autonómicas s16 y s18 reciben al equipo de Madrid en la segunda jornada del Campeonato de España. Los dos equipos y en las dos categorías comenzaron la competición con victorias. Los equipos de la Comunitat Valenciana se impusieron a los combinados de Castilla y León en Valladolid mientras que los madrileños hicieron lo propio con Cataluña.

El equipo de s16 abrirá la jornada a partir de las 11:00 horas y a las 12:30 está previsto el inicio del partido entre las selecciones de s18. Los valencianos defiende este año el titulo conseguido la temporada pasada donde no participaron todas las federaciones territoriales. El director técnico de la FRCV, JJ Hurtado, cree que “van a ser partidos difíciles porque Madrid siempre presenta buenos equipos con muy buenos jugadores pero nosotros vamos a trabajar para buscar la victoria. Los entrenamientos han sido muy buenos y los chicos tienen ganas de competir”

Traduir »