La plataforma EsportiVA prepara un mapa del esport femeni a la Comunitat Valenciana

EsportiVA és una plataforma web per al foment de l’esport femení, i estem creant el Mapa de l’Esport Femení de la C. Valenciana, En la plataforma, hi ha un cercador per a poder consultar els equips que hi ha en al C Valenciana, per esport i per població. D’aquesta manera, totes les aficionades i aficionats a l’esport femení podran conéixer quins equips hi ha en el seu barri/població, per a així poder augmentar l’assistència als partits, facilitar a les jugadores la cerca d’un nou equip en el qual entrenar i sobretot, fer més visibles als equips que hui formen part de l’Esport Femení.

Per a aparéixer en el Mapa de l’Esport Femení, només es tarden 5 minuts i al emplenar les dades d’aquest formulari:

Feu clic açi

EsportiVA es una plataforma web para el fomento del deporte femenino, y estamos creando el Mapa del Deporte Femenino de la C. Valenciana, En la plataforma, hay un buscador para poder consultar los equipos que hay en al C Valenciana, por deporte y por población. De esta manera, todas las aficionadas y aficionados al deporte femenino podrán conocer qué equipos hay en su barrio/población, para así poder aumentar la asistencia a los partidos, facilitar a las jugadoras la búsqueda de un nuevo equipo en el que entrenar y sobre todo, hacer más visibles a los equipos que hoy forman parte del Deporte Femenino.

Para aparecer en el Mapa del Deporte Femenino, solo se tardan 5 min y hay que rellenar los datos de este formulario:

Haz clic en este enlace

Traduir »