Derrota per la minima del s16 i victoria del s18 davant Catalunya

Una victoria i una derrota. La tercera jornada del CESA que enfrontava als equips s16 i s18 amb Catalunya a Sitges es va saldar amb derrota per la mínima del conjunt s16 (23-22) i victòria del s18 (7-10) en dos partits molt disputats.

El conjunt del S16 va començar el seu partit sense massa intensitat i això li va passar factura. Els catalans aprofitaven el seu joc i marxaven en el marcador amb un 12-0. Va reaccionar l’equip i es va acostar en el marcador encara que al descans es va arribar amb 12-3. Però havia canviat la dinàmica i res mes començar la segona meitat un assaig amb transformació estrenyia el marcador. Va ser ja el partit un estira i arronsa on València va voltejar el resultat amb bon joc arribant al 20-22. Va reaccionar Catalunya que es va posar per davant amb un colp de càstig. Quedava temps però la bona defensa local va impedir la victòria. Al final 23-22.

El partit dels s18 no va ser menys intens. Van eixir concentrats els valencians per a posar-se per davant 0-7 i mantindre aqueixa distància en la primera meitat. Un primer temps igualat on dominava més València sense poder traure profit. En la segona part es van igualar les forçes i Catalunya va empatar però un colp de càstig transformat per Ponce va servir per a sumar la victòria en també un final molt atapeït. (7-10)

Una de cal i otra de arena. La tercera jornada del CESA que enfrentaba a los equipos s16 y s18 con Catalunya en Sitges se saldó con derrota por la mínima del conjunto s16 (23-22) y victoria del s18 (7-10) en dos partidos muy disputados.

El conjunto del S16 empezó su partido sin demasiada intensidad y eso le pasó factura. Los catalanes aprovechaban su juego y se marchaban en el marcador con un 12-0. Reaccionó el equipo y se acercó en el marcador aunque al descanso se llegó con 12-3. Pero había cambiado la dinámica y nada mas empezar la segunda mitad un ensayo con trasformación apretaba el marcador. Fue ya el partido un toma y daca donde Valencia volteó el resultado con buen juego llegando al 20-22. Reaccionó Catalunya que se puso por delante con un golpe de castigo. Quedaba tiempo pero la buena defensa local impidió la victoria. Al final 23-22.

El partido de los s18 no fue menos intenso. Salieron concentrados los valencianos para ponerse por delante 0-7 y mantener esa distancia en la primera mitad. Un primer tiempo igualado donde dominaba más Valencia sin poder sacar tajada. En la segunda parte se igualaron las fuerza y Catalunya empató pero un golpe de castigo trasformado por Ponce sirvió para sumar la victoria en también un final muy apretado. (7-10)