Doble enfrontament Valencia-CAU en les finals autonòmiques s14 i s16

Aquest dissabte el CAU i el València Rugbi protagonitzen un doble enfrontament en les finals autonòmiques de les categories s14 i s16. Els dos clubs de la ciutat de València es mesuren per veure qui aconsegueix cadascun dels títols que dona plaça per a la disputa del Campionat d’Espanya.
En la categoria de s14 el partit es disputarà en el camp del Riu a partir de les 12.30. El CAU juga en el seu camp la final ja que durant la lliga regular tranquil per davant del València. Els dos equips han sigut durant la campanya els més destacats de la categoria.
En la S16 és al contrari. El partit es disputarà en Quatre Carreres des de les 11.00 del matí ja que els xics del València van ser primers en la campanya. Tots els pronòstics apunten a un xoc molt igualat ja que tots dos equips han demostrat un gran nivell.

Este sábado el CAU y el Valencia Rugby protagonizan uno doble enfrentamiento en las finales autonómicas de las categorías s14 y s16. Los dos clubes  de la ciudad de Valencia se miden por ver quien consigue cada uno de los títulos que da plaza para la disputa del Campeonato de España.

En la categoría de s14 el partido se disputará en el campo del Río a partir de las 12:30. El CAU juega en su campo la final ya que durante la liga regular quedo por delante del Valencia. Los dos equipos han sido durante la campaña los más destacados de la categoría.

En la S16 es al contrario. El partido se disputará en Quatre Carreres desde las 11:00 de la mañana ya que los chicos del Valencia fueron primeros en la campaña. Todos los pronósticos apuntan a un choque muy igualado ya que ambos equipos han demostrado un gran nivel.

Traduir »