Exit del campus del Estreles de Morvedre amb l’equip frances RC Auxerrois

El campus de l’equip Estreles de Morvedre celebrat dels dies 19 a 23 d’abril ha sigut tot èxit de participació. La trobada esportiva celebrava l’acord amb el RUGBI CLUB AUXERROIS francés i van participar un total 175 de jugadors que han disputat els partits a més de moltes altres activitats. També cal sumar els familiars i aficionats que han concorregut a presenciar els xocs amb la qual cosa aproximadament unes 300 persones en total han estat gaudint del rugbi.

L’organització va decidir que els partits no sols  es disputaren a Sagunt, sinó que també es jugarà en altres camps perquè tots els equips de València pogueren gaudir de la presència d’un gran equip francés. Els equips que han participat han sigut CAU, TATAMI, VALÈNCIA RUGBI CLUB, UER MONCADA i PENYAGOLOSA

Entre les activitats que s’han desenvolupat a més dels entrenaments en el camp de Baladre destaquen un recorregut pel centre històric de Sagunt a càrrec d’un guia de turisme, ruta de senderisme per Segart (Ruta de les Cadenes), visita platja en el port i jocs de rugbi en l’arena tots junts. A més va haver-hi una recepció de l’equip francés per l’alcalde a l’ajuntament de Sagunt i lliurament de records a les autoritats.

El tancament de l’esdeveniment va estar a càrrec d’una banda de rock en viu i com tercer temps rostit a la graella, xoriços a la graella, cervesa tirada i refrescos. També es van entregar premis a cadascun dels jugadors que van participar de l’esdeveniment i un especial a cada autoritat i referent de cada club. Van ser presents per part de l’ajuntament el regidor d’esport, Javier Timón, per part de la FRCV Juan Rastrilla i representants de cada club participant.

El campus del equipo Estrelles de Morvedre celebrado de los días 19 a 23 de abril ha sido todo éxito de participación. El encuentro deportivo celebraba el acuerdo con el RUGBY CLUB AUXERROIS  francés y participaron un total 175 de jugadores que han disputado los partidos además de muchas otras actividades. También hay que sumar  los familiares y aficionados que han concurrido a presenciar los choques con lo cual aproximadamente unas 300 personas en total han estado disfrutando del rugby.

La organización decidió que los partidos no  solo se disputasen en Sagunto, sino que también  se jugará en otros campos para que todos los equipos de Valencia pudieran disfrutar de la presencia de un gran equipo francés.  Los equipos que han participado han sido CAU, TATAMI,  VALENCIA RUGBY CLUB, UER MONCADA  y PENYAGOLOSA

Entre las actividades que se han desarrollado además de los entrenamientos en el campo de Baladre destacan un recorrido por el casco histórico de Sagunto a cargo de un guía de turismo, ruta de senderismo por Segart (Ruta de las Cadenas), visita playa en el puerto y juegos de rugby en la arena todos juntos.  Además hubo una recepción del equipo francés por el alcalde en el ayuntamiento de Sagunto y entrega de recuerdos a las autoridades.

El cierre del evento estuvo a cargo de una banda de rock en vivo y como tercer tiempo asado a la parrilla, chorizos a la parrilla, cerveza tirada y refrescos.  También se entregaron premios a cada uno de los jugadores que participaron del evento y uno especial a cada autoridad y referente de cada club. Estuvieron  presentes por parte del ayuntamiento el concejal de deporte, Javier Timón, por parte de la FRCV Juan Rastrilla y representantes de cada club participante.

Traduir »