Dos bronces en el Campionat de Seven S18 disputat a Mallorca

Este cap de setmana les seleccions masculina i femenina de s18 Seven han quedat classificades en tercera posició en el CESSA disputat a Mallorca. L’equip masculí ha sigut l’únic capaç de véncer el campió, el conjunt de la Comunitat de Madrid, encara que en la jornada del diumenge no va ser possible sumar les victòries necessàries per a estar més alt en la classificació final. Per la seua banda l’equip femení va quedar també classificat però si és el cas després de quedar empatades a punts amb Catalunya i Madrid amb tan sols una derrota. Els punts aconseguits en el campionat van relegar a eixa tercer lloc

Este fin de semana las selecciones masculina y femenina de s18 Seven han quedado clasificadas en tercera posición en el CESA disputado en Mallorca.
El equipo masculino ha sido el único capaz de vencer al campeón, el conjunto de la Comunidad de Madrid, aunque en la jornada del domingo no fue posible sumar las victorias necesarias para estar más alto en la clasificación final.
Por su parte el equipo femenino quedó también clasificado pero en su caso después de quedar empatadas a puntos con Cataluña y Madrid con tan solo una derrota. Los puntos conseguidos en el campeonato relegaron a esa tercer puesto.

Traduir »