Reunió a Peniscola per a promocionar el rugbi a la localitat

La setmana passada la regidora d’esports de l’Ajuntament de Peníscola, María Dolores Bayarri, juntament amb el tècnic de l’àrea Encert Salvador, es van reunir amb el Director de Promoció de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana perquè Peníscola forme part del projecte de vertebració de la pràctica del rugbi escolar en municipis pròxims entre si de la Costa de Castelló, s’ha decidit per totes dues parts tornar a mantindre una nova reunió amb *PEF i *Ampa dels centres d’ensenyament de Peníscola, on presentar-los el projecte i quadrar agendes per a poder impartir sessions escolars: Segures, divertides i de valors d’equip.

Durant la reunió es va posar de manifest, la possibilitat d’accions promocionals esportives i socials com: Rugbi al *Poble, Rugbi al *Carrer, Rugbi Inclusiu i naturalment Rugbi Platja, entre altres esdeveniments que pogueren considerara d’interés per als responsables de les diferents àrees de l’ajuntament de Peníscola.

La pasada semana la concejala de deportes del Ayuntamiento de Peñíscola, María Dolores Bayarri, junto con el técnico del área Tino Salvador, se reunieron con el Director de Promoción de la Federación de Rugby de la Comunidad Valenciana para que Peñíscola forme parte del proyecto de vertebración de la práctica del rugby escolar en municipios próximos entre sí de la Costa de Castellón, se ha decidido por ambas partes volver a mantener una nueva reunión con PEF y Ampa de los centros de enseñanza de Peñíscola, donde presentarles el proyecto y cuadrar agendas para poder impartir sesiones escolares: Seguras, divertidas y de valores de equipo.

Durante la reunión se puso de manifiesto, la posibilidad de acciones promocionales deportivas y sociales como: Rugby al Poble, Rugby al Carrer, Rugby Inclusivo y naturalmente Rugby Playa, entre otros eventos que pudieran considerase de interés para los responsables de las diferentes áreas del ayuntamiento de Peñíscola.

Traduir »