Promoció del rugbi en juliol per tota la provincia de Castelló

Durant tot el mes de juliol s’ha efectuat una campanya de promoció del rugbi en diverses localitats de la província de Castelló. Tot va començar amb l’activitat de rugbi escolar a Vinaròs del 6 de juliol i continua pels municipis de *Benicarlo, *Peñiscola, Orpesa i Segorbe
El desenvolupament del programa tracta de fer arribar el *rugbi als col·legis i també en els esdeveniments que es realitzen en les localitats de la província de Castelló i sempre comptant amb la col·laboració de les regidories dels municipis amb objectius del desenvolupament de la pràctica del rugbi.

Durante todo el mes de julio se ha efectuado una campaña de promoción del rugby en varias localidades de la provincia de Castellón. Todo empezó con la activad de rugby escolar Vinarós del 6 de julio y continuo por los municipios de Benicarlo, Peñiscola, Oropesa del Mar y Segorbe
El desarrollo del programa trata de hacer llegar el rugbi a los colegios y también en los eventos que se realicen en las localidades de la provincia de Castellón y siempre contando con la colaboración de las concejalías de los municipios con objetivos del desarrollo de la práctica del rugby.

Traduir »