Exit a la presentació del llibre «Los orígenes del Rugby en Valencia»

La presentació del llibre «Els orígens del rugbi a València» ha sigut tot un èxit. En la seu del Consell Valencià de Cultura els autors del llibre *Recaredo Agulló i Víctor Agulló ha congregat a quasi un centenar de persones que ha gaudit d’un acte on s’ha explicat el contingut del llibre i el seu *intrahistoria,.
El president de la FRCV, José Luis López, al costat de José Juan Ferri, JJ.Hurtado i José Real ha sigut presents i ha gaudit d’una presentació que ha comptat amb representants del món de rugbi però també d’altres àmbits de la societat valenciana.
El llibre editat dins de la col·lecció *Minor desgrana un període desconegut del rugbi valencià com va ser la dècada dels 30, els orígens a València de l’esport oval i la figura d’Enrique Georgacópulos

La presentación del libro «Los orígenes del rugby en Valencia» ha sido todo un éxito. En la sede del Consell Valencià de Cultura los autores del libro Recaredo Agulló y Víctor Agulló ha congregado a casi un centenar de personas que ha disfrutado de un acto donde se ha explicado el contenido del libro y su intrahistoria,.

El presidente de la FRCV, José Luis López, junto a José Juan Ferri, JJ.Hurtado y José Real ha estado presentes y ha disfrutado de una presentación que ha contado con representantes del mundo de rugby pero también de otros ámbitos de la sociedad valenciana.

El libro editado dentro de la colección Minor desgrana un periodo desconocido del rugby valenciano como fue la década de los 30, los orígenes en Valencia del deporte oval y la figura de Enrique Georgacópulos.

Traduir »