Gran cap de setmana de promoció del rugbi

El passat cap de setmana la FRCV ha participat activament en dos esdeveniments esportius que s’han desenvolupat a la ciutat de València amb gran presència d’aficionats que han gaudit i conegut el rugbi.
Divendres passat en la Plaça de l’Ajuntament es va viure una jornada intensa amb motiu de la setmana Europea de l’esport. Des de les 16.30 fins a les 23.00 hores  l’equip femení del Rugbi Túria va estar desenvolupant una sèrie d’activitats per a la promoció del rugbi que van tindre gran acolliment entre tots els presents.
El diumenge va ser el torn per a «Esports al Barri» en la Plaça de la Reina de València. Aquesta iniciativa tracta de portar pels barris de la ciutat diferents modalitats esportives perquè els ciutadans les coneguen de prop i puguen interessar-se pel seu practica. En aquesta ocasió van ser els components del club de rugbi del Tamani els encarregats de promocionar el nostre esport. Dissabte que ve 8 d’octubre està prevista una nova cita en el barri de *Patraix.

El pasado fin de semana la FRCV ha participado activamente en dos eventos deportivos que se han desarrollado en la ciudad de Valencia con gran presencia de aficionados que ha disfrutado y conocido el rugby.

El pasado viernes en la Plaza del Ayuntamiento se vivió una jornada intensa con motivo de la semana Europea del deporte. Desde las 16:30 hasta las 23:00 horas  el equipo femenino del Rugby Turia estuvo desarrollando una serie de actividades para la promoción del rugby que tuvieron gran acogida entre todos los presentes.

El domingo fue el turno para «Esports al Barri» en la Plaza de la Reina de Valencia. Esta iniciativa trata de llevar por los barrios de la ciudad diferentes modalidades deportivas para que los ciudadanos las conozcan de cerca y puedan interesarse por su practica. En esta ocasión fueron los componentes del club de rugby del Tamani los encargados de promocionar nuestro deporte. El próximo sábado 8 de octubre está prevista una nueva cita en el barrio de Patraix.

Traduir »