Este cap de setmana es disputa el Elche 7s amb 12 seleccions

El pròxim cap de setmana es disputa a Elx la setena edició del Torneig Internacional de Seven que reuneix els millors seleccions nacionals de la modalitat en categoria masculina i femenina. Una competició que es disputa entre el dissabte i el diumenge i que en aquesta edició compta amb 12 combinats nacionals.
Els equips que participaran en la setena edició d’Elx 7s seran un total de 12 equips, 6 en categoria masculina i 6 en categoria femenina.

El próximo fin de semana se disputa en Elche la séptima edición del Torneo Internacional de Seven que reúne a los mejores selecciones nacionales de la modalidad en categoría masculina y femenina. Una competición que se disputa entre el sábado y el domingo y que en esta edición cuenta con 12 combinados nacionales.

Los equipos que participarán en la séptima edición de Elche 7s serán un total de 12 equipos, 6 en categoría masculina y 6 en categoría femenina.

CATEGORIA MASCULINA
España
Francia
Irlanda
Alemania
Viator Barbarians
España Emerging

CATEGORIA FEMENINA
España
Bélgica
Francia
Irlanda
Polonia
Chequia

 

Traduir »