Els equips M16 i M18 cauen a Madrid a la segona jornada del CESA

Els equips de la FRCV M16 i M18 han disputat la segona jornada del CESA enfrontant-se als combinats de la Federació madrilenya. Els dos equips valencians han caigut derrotats davant dels potents equips rivals fins i tot el bon joc desplegat. L’equip M16 acabe el partit amb el resultat 40-19 mentres que el M18 ho va fer amb un 36-10 en dos partits on van començar plantant cara als seus rivals i convertint els enfrontaments en molt disputats sobretot en les primeres parts. A poc a poc els madrilenys van fer gala de la seua gran potència per a doblegar els valencians que mai van deixar de lluitar a pesar del resultat advers en el marcador. La pròxima jornada es disputara el cap de setmana de 17 i 18 de desembre a València contra els equips de la federació catalana de rugbi.

Los equipos de la FRCV M16 y M18 han disputado la segunda jornada del CESA enfrentándose a los combinados de la Federación madrileña. Los dos equipos valencianos han caído derrotados ante los potentes equipos rivales a pesar del buen juego desplegado.

El equipo M16 termino el choque con el resultado 40-19 mientras que el M18 lo hizo con un 36-10 en dos partidos donde comenzaron plantando cara a sus rivales y convirtiendo los enfrentamientos en muy disputados sobre todo en las primeras partes. Poco a poco los madrileños hicieron gala de su gran potencia para doblegar a los valencianos que nunca dejaron de luchar pese al resultado adverso en el marcador.

La próxima jornada se disputara el fin de semana de 17 y 18 de diciembre en Valencia contra los equipos de la federación catalana de rugby.

Traduir »