Centre de Tecnificació Regional FRCV

Ahir es va donar el tret de sortida als Centres de Tecnificació Regional de la FRCV, i en concret al CTR Femení de la Zona Sud, format per jugadores dels diferents clubs de la província d’Alacant nascudes el 2007, 2008 i 2009.

En les properes dates es posaran en marxa la resta de CTR masculins de la Zona Sud i Nord, com el CTR Femení de la Zona Nord.

Els CTR FRCV constitueixen un pas intermedi entre els Clubs i el Centre de Tecnificació Autonòmic/Seleccions Autonòmiques FRCV, i té com a finalitat contribuir a la formació integral de jugadors/es a la franja d’edat dels 13 als 16 anys.

Els objectius de l’Itinerari de Millora Esportiva són (i) proporcionar un entorn de qualitat que permeti el desenvolupament dels/de les jugadors/es i (ii) conscienciar els/les jugadors/es en una dinàmica de treball que permeti la seva millora en aspectes físic, tècnic, tàctic, nutricional i emocional.

[Castellano]

En el día de ayer se dio el pistoletazo de salida a los Centros de Tecnificación Regional de la FRCV, y en concreto al CTR Femenino de la Zona Sur, formado por jugadoras de los diferentes clubes de la provincia de Alicante nacidas en 2007, 2008 y 2009.

En las próximas fechas se pondrán en marcha el resto de CTR masculinos de la Zona Sur y Norte, como el CTR Femenino de la Zona Norte.

Los CTR FRCV constituyen un paso intermedio entre los Clubes y el Centro de Tecnificación Autonómico/Selecciones Autonómicas FRCV, y tiene como finalidad contribuir a la formación integral de jugadores/as en la franja de edad de los 13 a los 16 años.
Los objetivos del Itinerario de Mejora Deportiva son (i) proporcionar un entorno de calidad que permita el desarrollo de los/as jugadores/as y (ii) concienciar a los/as jugadores/as en una dinámica de trabajo que permita su mejora en aspectos físico, técnico, táctico, nutricional y emocional.

Traduir »