Este dissabte es disputa el Campionat Autonòmic s8, s10 i s12 a Picanya i Paterna

Aquest dissabte 4 de febrer es disputarà a Paterna i Picanya el Campionat Autonòmic de les categories s8, s10 i s12 amb la participació de més de 600 xiquets repartits en les tres categories representat als clubs de la Comunitat Valenciana. Les categories de s10 i s12 jugaren a Paterna mentre que els s8 ho faran el Picanya.  Des de les deu del matí tots els equips inscrits disputaran els seus partits en els camps habilitats per al joc. A Paterna el campionat es jugarà a les Ciutat Esportiva Municipal mentre que a Picanya sera en les instal·lacions de CampOval.

Este sábado 4 de febrero se disputará en Paterna y Picanya el Campeonato Autonómico de las categorías s8, s10 y s12 con la participación de más de 600 niños repartidos en las tres categorías representado a los clubes de la Comunitat Valenciana. Las categorías de s10 y s12 jugaran en Paterna mientras que los s8 lo harán el Picanya.

Desde las diez de la mañana todos los equipos inscritos disputarán sus partidos en los campos habilitados para el juego. En Paterna el campeonato se jugará en las Ciudad Deportiva Municipal mientras que en Picanya será en las instalaciones de CampOval.

Traduir »