Una victoria i una derrota de les seleccions s18 y sènior femenines en su debut en el CESA

La primera jornada del CESA per a les seleccions femenines de la FRCV ha acabat amb una contundent victòria del combinat s18 i una derrota del sènior en un partit molt més igualat. L’equip *s18 va ser el primer a entrar en acció i va resoldre el seu partit amb rotunditat per 0-103 en un xoc sense molta història. Les xiques de José Mendoza van demostrar un bon nivell i des de l’inici van dominar el joc per a a poc a poc anar sumant avantatge. Al descans la diferència ja era definitòria de la superioritat valenciana i el partit no va tindre massa història.

L’enfrontament dels equips sènior va ser molt diferent. Les gallegues van eixir per totes i van aconseguir #posar 19-0 al descans. L’equip valencià tracta d’arribar a la 22 local però la defensa del conjunt local era eficaç i sòlida. Va buscar València aqueix assaig que retallara distàncies però en els primers 40 minuts no va ser possible. La segona part va ser semblant a la primera. Tractava la selecció valenciana de sumar però no arribaven els punts. Va ser de fet Galícia qui va anotar set punts més després d’un error en el joc de mà de València que van aprofitar per a assajar i transformar el seu rival. Era el minut 12 de la segona part i el marcador s’anava a 26-0. Però no per això va deixar València de barallar i buscar sumar algun assaig. Fruit d’aqueix joc ofensiu l’aconseguisc després d’una *melé i va continuar treballant per a buscar més. Ja es jugava només en camp gallec però no va traure profit València d’aqueix domini i va ser Galícia qui aprofità l’ànsia del seu rival per a interceptar un atac de la línia de 3/4 per a sentenciar amb un nou assaig. Al final partit molt disputat però derrota de les valencianes per 33-5.  La pròxima cita el cap de setmana pròxim a València on les seleccions andaluses es mesuraran el diumenge en *Quatre Carreres a les seleccions valencianes.

La primera jornada del CESA para las selecciones femeninas de la FRCV ha terminado con una contundente victoria del combinado s18 y una derrota del senior en un partido mucho más igualado. El equipo s18 fue el primero en entrar en acción y resolvió su partido con rotundidad por 0-103 en un choque sin mucha historia. Las chicas de José Mendoza demostraron un buen nivel y desde el inicio dominaron el juego para poco a poco ir sumando ventaja. Al descanso la diferencia ya era definitoria de la superioridad valenciana y el partido no tuvo demasiada historia.

El enfrentamiento de los equipos senior fue muy diferente. Las gallegas salieron a por todas y consiguieron ponerse 19-0 al descanso. El equipo valenciano trata de llegar a la 22 local pero la defensa del conjunto local era eficaz y sólida. Buscó Valencia ese ensayo que recortara distancias pero en los primeros 40 minutos no fue posible. La segunda parte fue parecida a la primera. Trataba la selección valenciana de sumar pero no llegaban los puntos. Fue de hecho Galicia quién anotó siete puntos más tras un error en el juego de mano de Valencia que aprovecharon para ensayar y transformar su rival. Era el minuto 12 de la segunda parte y el marcador se iba a 26-0. Pero no por ello dejó Valencia de pelear y buscar sumar algún ensayo. Fruto de ese juego ofensivo lo logro tras una melé y siguió trabajando para buscar más. Ya se jugaba sólo en campo gallego pero no sacó provecho Valencia de ese dominio y fue Galicia quien aprovecho el ansia de su rival para interceptar un ataque de la linea de 3/4 para sentenciar con un nuevo ensayo. Al final partido muy disputado pero derrota de las valencianas por 33-5.

La próxima cita el fin de semana próximo en Valencia donde las selecciones andaluzas se medirán el domingo en Quatre Carreres a las selecciones valencianas.