La selecció s14 juga este cap de setmana a Madrid el CESA

La selecció valenciana s14 juga este cap de setmana a Paracuellos del Jarama (Madrid) el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Es mesurarà amb els combinats de Castella. Lleó, Catalunya, Andalusia i Madrid en un torneig molt obert on buscarà estar entre les millors. El format de la competició és de lligueta en dues jornades. La selecció valenciana debutarà dissabte contra Madrid i jugarà després contra Catalunya. A la jornada de diumenge s’enfrontarà a Andalusia i Castella Lleó. Tots els partits es podran seguir a través del streaming.

La selección valenciana s14 juega este fin de semana en Paracuellos del Jarama (Madrid) el campeonato de España de Selecciones autonómicas. Se medirá con los combinados de Castilla.León, Cataluña, Andalucía y Madrid en un torneo muy abierto donde buscará estar entre las mejores. El formato de la competición es de liguilla en dos jornadas. La selección valenciana debutara el sábado contra Madrid y jugará después contra Cataluña. En la jornada del domingo se enfrentará a Andalucía y Castilla León. Todos los partidos podrán seguirse a través del streaming https://youtube.com/live/NtZc9a41Rcg?feature=share

 

Traduir »