El RC Valencia guanya el Campionat Autonòmic de s18 en vèncer al CAU (48-10)

El RC València s’ha proclamat campió autonòmic a la categoria s18 després de vèncer el CAU per 48-10 en un partit disputat al Pantera i que van dominar amb claredat. Des de l’inici del matx el València va buscar la línia d’assaig rival amb intensitat i solvència. Al minut 10 ja vencien 14-0. Va reaccionar el CAU que va retallar distàncies però no prou per evitar que els tics del València marxessin al descans amb un avantatge de 21 a 5. Domini en el joc i sensació que València estava millor que el seu contrincant van ser les claus d’una primera part disputada i bonica.

La segona part va ser molt semblant. El CAU intentava acostar-se al marcador però la superioritat del rival evitava qualsevol possibilitat de posar emoció en un xoc que el conjunt local dominava amb facilitat. Va aconseguir un nou va assajar el CAU però va ser el València el que va incrementar la distància al marcador fins al 48-10 final. Bon partit de rugbi que es va viure en un camp ple de públic i que va animar els dos equips. El València disputarà el Campionat d’Espanya al mes de maig com a representant de la Comunitat.

El RC Valencia se ha proclamado campeón autonómico en la categoría s18 tras vencer al CAU por 48-10 en un partido disputado en el Pantera y que dominaron con claridad. Desde el inicio del choque el Valencia buscó la línea de ensayo rival con intensidad y solvencia. En el minuto 10 ya vencían 14-0. Reaccionó el CAU que recortó distancias pero no lo suficiente para evitar que los chicos del Valencia se fueran la descanso con una ventaja de 21 a 5.Dominio en el juego y sensación que Valencia estaba mejor que su contrincante fueron las claves de una primera parte disputada y bonita.

La segunda parte fue muy parecida. El CAU intentaba acercarse en el marcador pero la superioridad de su rival evitaba cualquier posibilidad de poner emoción en un choque que el conjunto local dominaba con soltura. Logró un nuevo ensayó el CAU pero fue el Valencia el que incrementó la distancia en el marcador hasta el 48-10 final. Buen partido de rugby que se vivió en un campo lleno de publico y que animo a los dos equipos. El Valencia disputará el Campeonato de España en el mes de mayo como representante de la Comunitat.