La FRCV segueix treballant la promoció del rugbi a la provincia de Castelló

Dissabte passat 20 la regidoria de Esport de Benicarló, va celebrar les seues Jocs Esportius en aquesta edició exclusivament de Rugbi aprofitant les promocions escolars que aquest curs s’estan impartint dins dels programes de: Esport a la Escola de Conselleria de Esport, Esport a la Escola 1 de Fundacion Trinidad Alfonso i Promoció FRCV en els CEIP de Benicarló Ángel Esteban, Eduardo Martinez, Mestre Fransec, Marqués Benicarló. Monitors de IOCUM de la Regidoria de Esport de Benicarló i responsables de Promoció de la FRCV, van organitzar diferents estacions de jocs, assegurances i divertits on els xiquets i xiquetes assistents van participar al costat dels seus pares en les activitats que es van practicar en les instal·lacions esportives municipals del camp de futbol de les Pistes d’Atletisme de Benicarló.

Per amenaça de pluja i coincidència amb altres esdeveniments esportius a Benicarló, el nombre d’assistents va ser menor a l’esperat, no obstant això alguns dels pares es van interessar pel Rugbi i els seus Valors manifestant, la seua intenció de proposar a la Regidoria de Esport de Benicarló i FRCV, crear un extra escolar de Rugbi com a primer pas d’un futur club, que puga donar resposta a la sol·licitud dels escolars d’aquesta important comarca de Baix Maestrazgo en la qual s’està promocionant el nostre esport en: Vinaros, Benicarlo, Peñiscola, Alcalà de Xivert, Alcossebre. Altres poblacions de la Província de Castelló on s’estan impartint en centres d’ensenyament diferents programes de promocion Escolar Orpesa. Benicassim, Borriana, Alquerias Niño Perdido, Onda y Sogorb

El pasado sábado 20 la concejalía de Esport de Benicarló, celebró sus Jocs Esportius en esta edición exclusivamente de Rugby aprovechando las promociones escolares que este curso se están impartiendo dentro de los programas de: Esport a la Escola de Conselleria de Esport, Esport a la Escola + 1 de Fundacion Trinidad Alfonso y Promoción FRCV en los CEIP de Benicarló
-Ángel Esteban.
-Eduardo Martinez.
-Mestre Fransec.
-Marqués Benicarló.

Monitores de IOCUM de la Concejalía de Esport de Benicarló y responsables de Promoción de la FRCV, organizaron diferentes estaciones de juegos, seguros y divertidos donde los niños y niñas asistentes participaron junto a sus padres en las actividades que se practicaron en las instalaciones deportivas municipales del campo de fútbol de las Pistas de Atletismo de Benicarló.

Por amenaza de lluvia y coincidencia con otros eventos deportivos en Benicarló, el número de asistentes fue menor al esperado, no obstante algunos de los padres se interesaron por el Rugby y sus Valores manifestando, su intención de proponer a la Concejalía de Esport de Benicarló y FRCV, crear un extra escolar de Rugby como primer paso de un futuro club, que pueda dar respuesta a la solicitud de los escolares de esta importante comarca de Bajo Maestrazgo en la que se está promocionando nuestro deporte en:
Vinaros.
Benicarlo.
Peñiscola.
Alcalá de Chivert.
Alcossebre.

Otras poblaciones de la Provincia de Castellón donde se están impartiendo en centros de enseñanza diferentes programas de promocion Escolar

Oropesa del Mar.
Benicassim.
Burriana.
Alquerias Niño Perdido
Onda.
Segorbe.

Traduir »