Gran exit de «Rugby a la ciudad» en el seu pas per Sagunt

Gran èxit de Rugbi a la Ciutat en la seua parada a Sagunt amb el gran suport del club local Estreles de Morvedre. La nova iniciativa de la FRCV de promoció del rugbi que s’esta realitzant en localitats on ja existeixen equips està sent un rotund èxit. Totes la poblacions per les quals ha passat fins hui la caravana del rugbi aquesta comptant amb nombrosa presència de public.

Gran éxito de Rugby a la Ciudad en su parada en Sagunto con el gran apoyo del club local Estrelles de Morvedre. La nueva iniciativa de la FRCV de promoción del rugby que se esta realizando en localidades donde ya existen equipos está siendo un rotundo éxito. Todas la poblaciones por las que ha pasado hasta la fecha la caravana del rugby esta contando con numerosa presencia de publico.

Traduir »