«Rugby a la Ciudad» visita Orihuela

La promoció de «Rugbi a la Ciutat»va estar divendres passat 6 d’octubre compartint l’activitat a la ciutat d’Oriola juntament amb l’Oriola Club de Rugbi. Gran ambient i  il·lusió i compromís de monitors, directius, veterans, joves, escola, acadèmia i pares. Tots van participar activament en totes les diferents activitats proposades pel *Staff de promoció *FRCV. Especialment en la de partits guiats de Rugbi Cinta. La jornada es va cancel·lar amb un tercer temps de veterans jugadors, en el restaurant on es reuneix aquest entranyable club fundat en 1973

La promoción de «Rugby a la Ciudad», estuvo el pasado viernes 6 de octubre compartiendo la actividad en la ciudad de Orihuela junto con el Orihuela Club de Rugby. Gran ambiente e  ilusión y compromiso de monitores, directivos, veteranos, jóvenes, escuela, academia y padres. Todos participaron activamente en todas las diferentes actividades propuestas por el Staff de promoción FRCV.
Especialmente en la de partidos guiados de Rugby Cinta. La jornada se canceló con un tercer tiempo de veteranos jugadores, en el restaurante donde se reúne este entrañable club fundado en 1973.

Traduir »