Exit en el Elche7s amb plata per a les Leonas i tercer lloc per als Leones

Les Seleccions femenina i masculina de Seven han completat la seua participació en el torneig de Elche7s, primer campionat de preparació del circuit internacional. Les Leonas7s han aconseguit la plata després de perdre enfront de Polònia en la final del torneig, mentre que Els Leones7s han sigut tercers després guanyar 17-14 a Alemanya en la final de consolació.

La Selecció d’Alberto *Socías va començar amb ple de victòries en imposar-se en el primer dia de competició a República Txeca, Bèlgica i Irlanda. En el segon dia a Alacant, Les Lleones han començat perdent davant Polònia però una victòria enfront de França els va valdre el bitllet a la final. En la final, Espanya ha aconseguit el subcampionat després de perdre en els instants finals davant Polònia 19-24. Les poloneses, que van ser per darrere en el marcador durant gran part del partit, van saber donar-li la volta al marcador en la segona part per a emportar-se l’or.

Un mal primer dia ha privat a l’equip de Paco Hernández de lluitar per l’or. Després de començar la seua participació guanyant a Wolfs Pups, Els Leones7s van perdre els seus dos següents enfrontaments del dissabte, davant l’equip espanyol d’invitació *Barbarians *7s i Irlanda. Ja en diumenge, Espanya es va mostrar intractable i va guanyar a Alemanya i *Euskarians7s, per a tancar la seua fase de grups, i de nou als alemanys en la lluita pel bronze.

Las Selecciones femenina y masculina de Seven han completado su participación en el torneo de Elche7s, primer campeonato de preparación del circuito internacional. Las Leonas7s han conseguido la plata después de perder frente a Polonia en la final del torneo, mientras que Los Leones7s han sido terceros después ganar 17-14 a Alemania en la final de consolación.

La Selección de Alberto Socías comenzó con pleno de victorias al imponerse en el primer día de competición a República Checa, Bélgica e Irlanda. En el segundo día en Alicante, Las Leonas han comenzado perdiendo ante Polonia pero una victoria frente a Francia les valió el billete a la final.

En la final, España ha conseguido el subcampeonato después de perder en los instantes finales ante Polonia 19-24. Las polacas, que fueron por detrás en el marcador durante gran parte del partido, supieron darle la vuelta al marcador en la segunda parte para llevarse el oro.

Bronce para Los Leones7s en Elche

Un mal primer día ha privado al equipo de Paco Hernández de luchar por el oro. Después de comenzar su participación ganando a Wolfs Pups, Los Leones7s perdieron sus dos siguientes enfrentamientos del sábado, ante el equipo español de invitación Barbarians 7s e Irlanda.

Ya en domingo, España se mostró intratable y ganó a Alemania y Euskarians7s, para cerrar su fase de grupos, y de nuevo a los alemanes en la lucha por el bronce. Consulta aquí todos los resultados del torneo.

Fuente: FER

 

Traduir »