Este diumenge els equips s16 y s18 inician el CESA a Madrid

Diumenge que ve 5 de novembre les seleccions s16 i s18 inicien el CESA amb partits contra la selecció de Madrid. Les trobades es disputaren al matí en el camp de Porta de Ferro. Amb aquesta primera jornada s’inicia la competició de les nostres seleccions en aquesta temporada on l’objectiu és continuar creixent. El calendari ha volgut que la primera jornada siga contra un dels principals candidats a la victòria final com són els combinats madrilenys. Els equips de la Comunitat Valenciana viatgen amb la intenció de donar la cara i presentar batalla en una primera jornada on totes les seleccions estan encara faltes de rodatge i de competició. Els entrenaments realitzats pels dos equips han demostrat la progressió dels jugadors que afronten aquest CESSA amb il·lusió

El próximo domingo 5 de noviembre las selecciones s16 y s18 inician el CESA con partidos contra la selección de Madrid. Los encuentros se disputaran por la mañana en el campo de Puerta de Hierro. Con esta primera jornada se inicia la competición de nuestras selecciones en esta temporada donde el objetivo es seguir creciendo. El calendario ha querido que la primera jornada sea contra uno de los principales candidatos a la victoria final como son los combinados madrileños.

Los equipos de la Comunitat Valenciana viajan con la intención de dar la cara y presentar batalla en una primera jornada donde todas las selecciones están todavía faltas de rodaje y de competición. Los entrenamientos realizados por los dos equipos han demostrado la progresión de los jugadores que afrontan este CESA con ilusión.

Traduir »