La selección M18 arranca el CESA amb victoria davant Madrid (3-15)

La primera jornada del CESA per a les seleccions valencianes s16 i 18 s’ha saldat amb una gran victòria del combinat s18 i derrota de s16 en un bon partit també. Els rivals eren els potents equips de la Comunitat Madrid que la temporada passada es van proclamar campions. Els partits s’han jugat en el Camp de Porta del Ferro de Madrid amb el que el triomf dels s18 adquireix encara major mèrit.

La victòria aconseguida per l’equip s18 ha arribat després d’un gran partit. Des de l’inici del xoc van eixir els jugadors valencians molt concentrats i amb intensitat. A poc a poc van anar fent-se amb el control del xoc dominant al seu rival que no podia amb el bon joc de l’equip de la FRCV. Al descans ja anaven per davant en el marcador i en la segones part van confirmar aqueix domini fins al 3-15 final. Gran inici de CESA per a l’equip que demostra el creixement del rugbi valencià de formació en els últims anys. El s16 no va poder completar la fantàstica jornada però va vendre cara la seua derrota. El resultat de 28-15 posa de manifest la superioritat de l’equip madrileny a pesar que els valencians mai es van rendir i van tractar en tot moment del teu al teu al seu rival.

La primera jornada del CESA para las selecciones valencianas s16 y 18 se ha saldado con una gran victoria del combinado s18 y derrota de s16 en un buen partido también. Los rivales eran los potentes equipos de la Comunidad Madrid que la temporada pasada se proclamaron campeones. Los partidos se han jugado en el Campo de Puerta del Hierro de Madrid con lo que el triunfo de los s18 adquiere todavía mayor mérito.

La victoria conseguida por el equipo s18 ha llegado después de un gran partido. Desde el inicio del choque salieron los jugadores valencianos muy concentrados y con intensidad. Poco a poco fueron haciéndose con el control del choque dominando a su rival que no podía con el buen juego del equipo de la FRCV. Al descanso ya iban por delante en el marcador y en la segundas parte refrendaron ese dominio hasta el 3-15 final. Gran inicio de CESA para el equipo que demuestra el crecimiento del rugby valenciano de formación en los últimos años.

El s16 no pudo completar la fantástica jornada pero vendió cara su derrota. El resultado de 28-15 pone de manifiesto la superioridad del equipo madrileño a pesar de que los valencianos nunca se rindieron y trataron en todo momento de tu a tu a su rival.

 

Traduir »