Los Leones jugaran la final de La Vila Internacional Cup

La Selecció espanyola masculina s’ha classificat per a la final de La Vila International Cup després de derrotar aquest passat dissabte al Canadà per 42-20. El duel, que Els Lleons van encarrilar en la primera meitat, es va disputar després de l’EUA 48 – 3 el Brasil, amb el que la final del pròxim dissabte 18 de novembre en l’estadi de l’El Pantà, a les 20.00 hores, serà entre Espanya i els *Eagles nord-americans (el partit pel tercer lloc serà quatre hores abans entre el Canadà i el Brasil

La Selección española masculina se ha clasificado para la final de La Vila International Cup tras derrotar este sábado a Canadá por 42-20. El duelo, que Los Leones encarrilaron en la primera mitad, se disputó después del EEUU 48 – 3 Brasil, con lo que la final del próximo sábado 18 de noviembre en el estadio del El Pantano, a las 20:00 horas, será entre España y los Eagles norteamericanos (el partido por el tercer puesto será cuatro horas antes entre Canadá y Brasil)

Mas información en: https://ferugby.es/espana-derrota-a-canada-con-una-soberbia-primera-mitad-y-jugara-la-final-de-la-vila-international-cup/

Traduir »