Cinc valencians aconsseguisen el bronze al Campionat d’Europa s18

Cinc valencians han aconseguit aquest passat cap de setmana el bronze en el Campionat d’Europa s18. Guardin Gonzalez, Pablo Aragó Iván Farace, Sergio Martinez i Germán Osete formaven part del combinat nacional. La Selecció espanyola masculina M18 s’ha proclamat tercera del Campionat d’Europa després de guanyar a Països Baixos 26-13. Espanya s’ha emportat el bronze del Rugbi Europe *Championship U18 en una trobada marcada per l’expulsió del talonador orange en el minut 22 de la primera part. Els Lleons M18 revaliden la tercera posició collida fa un any, quan l’equip de Miguel Ángel *Puerta va guanyar a Bèlgica 40-6 en Tiflis. L’èxit és encara més meritori a l’ésser un grup format per jugadors de primer any, sent aquesta competició la seua primera experiència internacional

Cinco valencianos han conseguido este pasado fin de semana el bronce en el Campeonato de Europa s18. Guardin Gonzalez, Pablo Aragó Iván Farace, Sergio Martinez y Germán Osete formaban parte del combinado nacional. La Selección española masculina M18 se ha proclamado tercera del Campeonato de Europa después de ganar a Países Bajos 26-13. España se ha llevado el bronce del Rugby Europe Championship U18 en un encuentro marcado por la expulsión del talonador orange en el minuto 22 de la primera parte.

Los Leones M18 revalidan la tercera posición cosechada hace un año, cuando el equipo de Miguel Ángel Puerta ganó a Bélgica 40-6 en Tiflis. El éxito es aún más meritorio al ser un grupo formado por jugadores de primer año, siendo esta competición su primera experiencia internacional.

Traduir »