Treball de promoció a Sagunt amb la colaboració de Estreles de Morvedre

Durant les primeres setmanes de febrer els tècnics del Estreles de Morvedre Club de Rugbi i del Comité de Promoció de la FRCV  van impartir la unitat didàctica de 4 sessions per classe de: Introducció al Rugbi i els seus Valors aproximadament a uns 300 alumn@s de l’IES Clot del Moro de Sagunt. La implicació durant les sessions i coneixements de rugbi per part dels PEF d’aquest institut han sigut realment destacables. Cada vegada són més els PEF dedicats a l’ensenyament escolar que s’interessen pel nostre esport i l’inclouen en la seua programació curricular. Entre els alumnes del ÍES Clot del Moro, trobem alumn@s practicants de rugbi de clubs de la ciutat de València i del club Estreles de Morvedre de Sagunt. Les sessions es van clausurar amb el lliurament d’un diploma per a cadascuna de les classes participants, quedant pendent tancar la promoció, amb una matinal de rugbi amb la participació de tots els alumn@s i els seus corresponents PEF en les instal·lacions del camp municipal de futbol el Xulla

Durante las primeras semanas de febrero los técnicos del Estreles de Morvedre Club de Rugby y del Comité de Promoción de la FRCV  impartieron la unidad didáctica de 4 sesiones por clase de: Introducción al Rugby y sus Valores aproximadamente a unos 300 alumn@s del IES Clot del Moro de Sagunt.
La implicación durante las sesiones y conocimientos de rugby por parte de los PEF de este instituto han sido realmente destacables.
Cada vez son más los PEF dedicados a la enseñanza escolar que se interesan por nuestro deporte y lo incluyen en su programación curricular.
Entre los alumnos del ÍES Clot del Moro, encontramos alumn@s practicantes de rugby de clubes de la ciudad de Valencia y del club Estreles de Morvedre de Sagunto.
Las sesiones se clausuraron con la entrega de un diploma para cada una de las clases participantes, quedando pendiente cerrar la promoción, con una matinal de rugby con la participación de todos los alumn@s y sus correspondientes PEF en las instalaciones del campo municipal de fútbol el Xulla.

Traduir »