Jen Lee i Lorena Martínez arbitraran les finals de DH i DHB este cap de setmana

El nostre arbitratge està d’enhorabona. Dos de nostres arbitres seran les encarregades de dirigir les dues finals femenines que es disputen aquest cap de setmana. La final de DH Femenina entre Majadahonda i CRAT serà arbitrada per Jen Lee mentre que la final Femenina de DHB, entre Getxo i Cisneros serà dirigida per Lorena Martínez Fernández. Aquestes designacions són una mostra més del nivell dels àrbitres de la nostra territorial
Nuestro arbitraje está de enhorabuena. Dos de nuestras arbitras serán las encargadas de dirigir las dos finales femeninas que se disputan este fin de semana. La final de DH Femenina entre Majadahonda y CRAT será arbitrada por Jen Lee mientras que
la final Femenina de DHB, entre Getxo y Cisneros será dirigida por Lorena Martínez Fernández. Estas designaciones son una muestra más del nivel de los árbitros de nuestra territorial.
Traduir »