El Alicante RC aconseguix l’ascens a la Primera Territorial masculina

El rugbi no para i el passat cap de setmana es van disputar partits corresponents als ascens a la Primera i segona territorial. L’Alacant RC va aconseguir l’ascens a 1a Territorial Sènior Masculina després d’imposar-se a l’Elx a domicili després d’haver guanyat també en el primer partit disputat a Alacant.  Per part seua, el XV Murcia va traure avantatge de jugar a casa per a mantindre’s en 2a Territorial CV amb una victòria contundent (26-3) . El seu enfrontament amb el Penyagolosa/Esteles de Morvedre en el partit d’anada s’havia saldat amb victòria per la mínima (26-28) en l’anada

El rugby no para y el pasado fin de semana se disputaron partidos correspondientes a los ascenso a la Primera y segunda territorial. El Alicante RC logró el ascenso a 1ª Territorial Sénior Masculina tras imponerse al Elche a domicilio tras haber ganado también en el primer partido disputado en Alicante.

Por su parte, el XV Murcia sacó ventaja de jugar en casa para mantenerse en 2ª Territorial CV con una victoria contundente (26-3). Su enfrentamiento con el Penyagolosa/Esteles de Morvedre en el partido de ida se había saldado con victoria por la mínima (26-28) en la ida.

Traduir »