Abelles campió de Espanya 7s Series, CAU tercer

Les Abelles s’han proclamat campió de l’Espanya 7s Sèries que s’ha celebrat a Madrid. L’equip valenciano es va imposar a la final a Majadahonda per 26-7 i va culminar un gran torneig. La competició es va disputar durant la jornada de dissabte i va reunir dotze equips de tot el territori espanyol. Els valencians van véncer en el seu grup a Bera Bera i Arquitectura sense massa dificultat i van passar a les semifinals on van derrotar també a Pozuelo. Ja en la final van aconseguir el triomf i el campeonat en un altre bon partit. L’altre representant valencià, el CAU ha quedat tercer classificat després de caure en semifinals amb Majadahonda i véncer en el partit pel tercer i quart lloc a Pozuelo

Les Abelles se han proclamado campeón del España 7s Series que se ha celebrado en Madrid. El equipo abejorro se impuso a la final a Majadahonda por 26-7 y culminó un gran torneo. La competición se disputó durante la jornada de sábado y reunió a doce equipos de todo el territorio español. Los valencianos vencieron en su grupo a Bera Bera y Arquitectura sin demasiada dificultad y pasaron a las semifinales donde derrotaron también a Pozuelo. Ya en la final consiguieron el triunfo y el campeonato en otro buen partido. El otro representante valenciano, el CAU quedó tercer clasificado tras caer en semifinales con Majadahonda y vencer en el partido por el tercer y cuarto puesto a Pozuelo.

Traduir »