Segon lloc per a la selección femenina, quart per a la masculina en el CESA S7 M16

El CESSA S7 M16 disputat en Tavernes de Valldigna i Cullera ha acabat amb un segon lloc per a la selecció femenina i quart per a la masculina. En els dos partits els botxins dels combinats valencians ha sigut Andalusia. L’equip andalús s’ha proclamat campió d’Espanya en categoria femenina mentre que en la masculina ha sigut Catalunya després de guanyar a Madrid. La selecció femenina va perdre en l’ultime sospir en un partit que va ser molt igualat i on els dos equips van lluitar fins al final. El resultat final de 12-10 per a les andaluses ho van aconseguir en l’últim minut del xoc quan València havia aconseguit posar-se per davant en dues ocasions. Van assajar l’andaluses i van transformar el tir a pal per a emportar-se el torneig. No va haver-hi temps per a més. El. equip masculí va perdre el partit pel tercer i quart lloc per 12-19 en un enfrontament on mai va estar còmode. Els dos equips van lluitar per dominar el joc però el partit sempre va ser molt igualat. Van aprofitar millor les seues oportunitats la selecció andalusa per a emportar-se el partit i la medalla de bronze.

El CESA S7 M16 disputado en Tavernes de Valldigna y Cullera ha terminado con un segundo puesto para la selección femenina y cuarto para la masculina. En los dos partidos los verdugos de los combinados valencianos ha sido Andalucía. El equipo andaluz se ha proclamado campeón de España en categoría femenina mientras que en la masculina ha sido Cataluña tras ganar a Madrid.

La selección femenina perdió en el ultimo suspiro en un partido que fue muy igualado y donde los dos equipos lucharon hasta el final. El resultado final de 12-10 para las andaluzas lo lograron en el último minuto del choque cuando Valencia había conseguido ponerse por delante en dos ocasiones. Ensayaron la andaluzas y trasformaron el tiro a palo para llevarse el torneo. No hubo tiempo para más.

El. equipo masculino perdió el partido por el tercer y cuarto puesto por 12-19 en un enfrentamiento donde nunca estuvo cómodo. Los dos equipos lucharon por dominar el juego pero el partido siempre fue muy igualado. Aprovecharon mejor sus oportunidades la selección andaluza para llevarse el partido y la medalla de bronce.

La clasificación final femenina ha sido:

1.Andalucia 2. C.Valenciana 3.Euskadi 4.Castilla y León 5.Cataluña 6.Castilla y León 7.Murcia 8.Baleares 9.Galicia 10.Aragón 11.Asturias 12.Canarias

Masculina.

1.Cataluña 2.Madrid 3.Andalucia 4.C.Valenciana 5.Euskadi 6.Castilla y León 7.Galica 8.Baleares 9.Asturias 10.Aragón 11.Murcia 12.Canarias

Traduir »