La selecció S7 masculina campiona del CESA M18, Madrid guanyadora en femeni

La Selecció Valenciana s’ha proclamat Campiona d’Espanya del Seven S18 Masculí que, organitzat pel CAU Rugbi València s’ha celebrat en el Camp del Riu després de véncer en la final a Madrid (19-14) . El tercer lloc ha sigut per a Catalunya. En categoria Femenina va véncer Madrid  per davant d’Andalusia i Euskadi. València aconsegueix el doblet lliga que fa uns mesos també es va proclamar campiona en la modalitat de XV. La final masculina va ser molt intensa ja que Madrid va començar posant-se per davant en el marcador però l’equip valencià va ser capaç de donar-li la volta en el marcador davant un rival que no havia perdut cap partit en el campionat. L’atapeït resultat final parla del gran potencial de tots dos equips que van desplegar un joc intens i precís en una gran final. Per la seua part Madrid si va aconseguir véncer en la categoria femenina completant un gran torneig on sempre es presente com un dels equips favorits del torneig. En la final es va imposar a Andalusia en un xoc que va dominar des del principi.

La Selección Valenciana se ha proclamado Campeona de España del Seven S18 Masculino que, organizado por el CAU Rugby Valencia se ha celebrado en el Campo del Río tras vencer en la final a Madrid (19-14). El tercer puesto ha sido para Cataluña. En categoría Femenina venció Madrid  por delante de Andalucía y Euskadi. Valencia consigue el doblete ata que hace unos meses también se proclamó campeona en la modalidad de XV.

La final masculina fue muy intensa ya que Madrid comenzó poniéndose por delante en el marcador pero el equipo valenciano fue capaz de darle la vuelta en el marcador ante un rival que no había perdido ningún partido en el campeonato. El apretado resultado final habla del gran potencial de ambos equipos que desplegaron un juego intenso y preciso en una gran final.

Por su parte Madrid si consiguió vencer en la categoría femenina completando un gran torneo donde siempre se presento como uno de los equipos favoritos del torneo. En la final se impuso a Andalucía en un choque que dominó desde el principio.

 

Traduir »