Les seleccions s16 i s18 lluiten fins el final pero van caure davant Madrid

La segona jornada del CESA per a la selecció de la Comunitat Valenciana es va saldar amb dos grans partits enfront de la potents seleccions madrilenyes que es van imposar en totes dues categories.
El partit dels s16 va ser intens i molt disputat. Els dos equips van buscar la victòria des de l’inici i els dos van poder guanyar-lo. El xoc va ser un enfrontament de tu a tu que es van emportar els madrilenys per un ajuntado 15-19. La primera part va acabar amb domini visitant però en la segona es van igualar les forces i punt va estar la selecció valenciana de logar el triomf remuntant el marcador advers.
El partit del conjunt s18 va ser semblant a l’anterior. Els jugadors de tots dos equips lluitant cada pilota i domini repartit per igual. Al descans ja manava en el marcador els visitants per 7-17 però l’equip valencià va eixir molt endollat després del descans i va retallar distàncies mediada la segona meitat. Va estrényer Madrid per a buscar mantindre el marcador i va aconseguir imposar-se finalment per 14-22 en un gran partit de tots dos equips.

La segunda jornada del CESA para la selección de la Comunitat Valenciana se saldó con dos grandes partidos frente a la potentes selecciones madrileñas que se impusieron en ambas categorías.

El partido de los s16 fue intenso y muy disputado. Los dos equipos buscaron la victoria desde el inicio y los dos pudieron ganarlo. El choque fue un enfrentamiento de tú a tú que se llevaron los madrileños por un ajuntado 15-19. La primera parte acabó con dominio visitante pero en la segunda se igualaron las fuerzas y punto estuvo la selección valenciana de logar el triunfo remontando el marcador adverso.

El partido del conjunto s18 fue parecido al anterior. Los jugadores de ambos equipos luchando cada balón y dominio repartido por igual. Al descanso ya mandaba en el marcador los visitantes por 7-17 pero el equipo valenciano salió muy enchufado tras el descanso y recortó distancias mediada la segunda mitad. Apretó Madrid para buscar mantener el marcador y logró imponerse finalmente por 14-22 en un gran partido de ambos equipos.