Victories de les seleccions s16 i s18 en la primera jornada del CESA

Les seleccions s16 i s18 han començat amb bon peu la seua participació en el CESA. Els dos equips han guanyat els seus partits enfront dels equips de la Federació de Rugbi de Castella i Lleó. Els enfrontaments s’han disputat en els Camps de Pepe Rojo de Valladolid.

La selecció s16 es va imposar al seu rival de manera contundent per 6 -35 en un partit que va dominar des del principi. Els jugadors valencians van ser superiors i van saber traure profit en un xoc que ja en el descans dominaven per 6-10. Va ser en la segona part on l’equip desplego tot el seu potencial per a emportar-se la victòria.

Molt més igualat va estar el partit de la selecció s18. La victòria 6-8 va ser molt treballada i complicada d’aconseguir. Els dos equips van treballar intensament en defensa i a penes deixaven possibilitat de puntuar al seu rival. Al descans l’avantatge era per als locals per 6-5 però en la segona meitat es van avançar els valencians i van saber lluitar per a mantindre l’avantatge en el marcador.

La FRCV va fer lliurament d’una placa commemorativa a l’arbitre  Pedro Montoya al qual es va homenatjar per la seua trajectòria, lliurament i dedicació al món de rugbi.

Las selecciones s16 y s18 han comenzado con buen pie su participación en el CESA. Los dos equipos han ganado sus partidos frente a los equipos de la Federación de Rugby de Castilla y León, . Los enfrentamientos se han disputado en los Campos de Pepe Rojo de Valladolid.

La selección s16 se impuso a su rival de manera contundente por 6 -35 en un partido que dominó desde el principio. Los jugadores valencianos fueron superiores y supieron sacar provecho en un choque que ya en el descanso dominaban por 6-10. Fue en la segunda parte donde el equipo desplego todo su potencial para llevarse la victoria.

Mucho más igualado estuvo el partido de la selección s18. La victoria 6-8 fue muy trabajada y complicada de conseguir. Los dos equipos trabajaron duro en defensa y apenas dejaban posibilidad de puntuar a su rival. Al descanso la ventaja era para los locales por 6-5 pero en la segunda mitad se adelantaron los valencianos y supieron luchar para mantener la ventaja en el marcador.

La FRCV hizo entrega de una placa conmemorativa al arbitro  Pedro Montoya al que se homenajeó por su trayectoria, entrega y dedicación al mundo de rugby.