El CAU-La Vila en directe el diumenge des de les 12.00 en Apunt

El partit entre el CAU Rugbi València i la Rugbi Club La Vila de la huitena jornada de la DHB que es disputarà aquest diumenge a partir de les 12.00 en el camp del Rio serà retransmés per Apunt. La televisió autonòmica aposta pel rugbi amb el derbi  que enfronta a dos equips candidats a l’ascens i que estan situats en l’actualitat com primer i segon classificat en  el grup B.

Els dos equips arriben a aquesta jornada imbatuts i sumant victòries en tots els seus partits. El xoc havia de celebrar-se en principi en el camp del Pantano en la Vilajoiosa però el tancament de la instal·lació per motius sanitaris ha fet que s’altere l’ordre de joc i el enfrontament es dispute a la ciutat de València

El partido entre el CAU Rugby Valencia y la Rugby Club La Vila de la octava jornada de la DHB que se disputará este domingo a partir de las 12:00 en el campo del Rio será retransmitido por Apunt. La televisión autonómica apuesta por el rugby con el derbi  que enfrenta a dos equipos candidatos al ascenso y que están situados en la actualidad como primero y segundo clasificado en el  grupo B.

Los dos equipos llegan a esta jornada imbatidos y sumando victorias en todos sus partidos. El choque tenía que celebrarse en principio en el campo de El Pantano en la Vilajoiosa pero el cierre de la instalación por motivos sanitarios ha hecho que se altere el orden de juego y el choque se dispute en la ciudad de Valencia.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/retransmissions/17-01-2021-la-finestra-esportiva-rugby-cr-la-vila-cau-valencia

Traduir »