Arranca la segona fase de lliga per als equips de la Comunitat Valenciana en DHB

CR La Vila, CAU i RC València lluitaran per accedir als playoffs d’ascens, mentre que Akra Bàrbara RC d’Alacant i Tatami RC estan en el grup dels quals han d’evitar el descens a Territorial.

Comença la segona fase en la DHB, amb els 6 primers classificats després de la primera volta en el grup B enfrontant-se a una sola volta per a veure qui accedeix als playoffs d’ascens a DH, i els 6 últims fent el mateix entre ells però per a no caure al pou.

El líder invicte del CR La Vila rep aquest dissabte 6 de març a les 12.00 hores al Fènix de Saragossa, un dels rivals més durs que oferirà el calendari. El xoc tindrà molt a dir de cara a saber si hi ha vida per al CAU en la seua idea de desbancar als vileros, i si de veritat els aragonesos poden optar a una de les dues primeres places que ara mateix ocupen La Vila i CAU. El CR La Vila, que encara no ha caigut aquest curs, vol fer-se fort en el Pantà i fer un pas de gegant cap al títol en temporada regular.

Segon és el CAU, a una victòria del CR La Vila. Els rojinegros estaran amb un ull pendent del xoc en terres alacantines del seu rival contra Fènix, però sense oblidar que ells tenen una eixida a L’Hospitalet on no poden confiar-se. El duel serà aquest dissabte 6 de març a les 16.00 hores.

Acabem amb la part alta i ens anem al xoc del Rugbi Club València, convidat d’última hora a aquesta festa dels 6 primers classificats en el grup B. Els de Quatre Carreres tenen molt difícil per puntaje arribar a les 3 primeres posicions, però ningú els lleva la il·lusió i orgull de ser ací, i amb l’ambició que els seus joves valors han demostrat durant tot el curs aniran per totes cada setmana. De moment, arranquen a Sant Cugat el dissabte 6 de març a les 16.00 hores.

Per part seua, entre els 6 conjunts que s’enfrontaran per no descendir tenim al Akra Bàrbara RC d’Alacant, el treball del qual en la primera fase de lliga li ha deixat molt prop de la permanència (s’arrosseguen a aquesta segona fase els punts obtinguts contra els rivals que et trobaràs ara). Els alacantins, acabats d’ascendir, volen fer un pas quasi definitiu per a quedar-se en la segona categoria nacional derrotant aquest diumenge 7 de març, a les 12.00 hores, al CN Poble Nou en sòl alacantí.

Ací també trobem al Tatami Rugbi Club, cuer i sabedor que no té a penes marge d’error en els 5 partits que componen aquesta segona fase. Els valencians, que no guanyen des del primer partit de lliga, busquen arribar almenys a la penúltima plaça que esquivaria el descens directe i els permetria jugar per la permanència en una eliminatòria contra un rival de Territorial. El seu camí cap a la redempció arranca aquest dissabte 6 de març a les 16.15 hores en el feu del BUC Barcelona, un rival més que directe i al qual ha de derrotar per a no afonar-se més en el fang.

 

Arranca la segunda fase liguera para los equipos de la Comunitat Valenciana en DHB

CR La Vila, CAU y RC Valencia lucharán por acceder a los playoffs de ascenso, mientras que Akra Bárbara RC de Alicante y Tatami RC están en el grupo de los que deben evitar el descenso a Territorial.
Empieza la segunda fase en la DHB, con los 6 primeros clasificados tras la primera vuelta en el grupo B enfrentándose a una sola vuelta para ver quién accede a los playoffs de ascenso a DH, y los 6 últimos haciendo lo mismo entre ellos pero para no caer al pozo.
El líder invicto del CR La Vila recibe este sábado 6 de marzo a las 12:00 horas al Fénix de Zaragoza, uno de los rivales más duros que va a deparar el calendario. El choque va a tener mucho que decir de cara a saber si hay vida para el CAU en su idea de desbancar a los vileros, y si de verdad los aragoneses pueden optar a una de las dos primeras plazas que ahora mismo ocupan La Vila y CAU. El CR La Vila, que todavía no ha caído este curso, quiere hacerse fuerte en el Pantano y dar un paso de gigante hacia el título en temporada regular.
Segundo es el CAU, a una victoria del CR La Vila. Los rojinegros estarán con un ojo pendiente del choque en tierras alicantinas de su rival contra Fénix, pero sin olvidar que ellos tienen una salida a L’Hospitalet donde no pueden confiarse. El duelo será este sábado 6 de marzo a las 16:00 horas.
Acabamos con la parte alta y nos vamos al choque del Rugby Club Valencia, invitado de última hora a esta fiesta de los 6 primeros clasificados en el grupo B. Los de Quatre Carreres tienen muy difícil por puntaje llegar a las 3 primeras posiciones, pero nadie les quita la ilusión y orgullo de estar aquí, y con la ambición que sus jóvenes valores han demostrado durante todo el curso van a ir a por todas cada semana. De momento, arrancan en Sant Cugat el sábado 6 de marzo a las 16:00 horas.
Por su parte, entre los 6 conjuntos que van a enfrentarse por no descender tenemos al Akra Bárbara RC de Alicante, cuyo trabajo en la primera fase liguera le ha dejado muy cerca de la permanencia (se arrastran a esta segunda fase los puntos obtenidos contra los rivales que te vas a encontrar ahora). Los alicantinos, recién ascendidos, quieren dar un paso casi definitivo para quedarse en la segunda categoría nacional derrotando este domingo 7 de marzo, a las 12:00 horas, al CN Poble Nou en suelo alicantino.
Aquí también encontramos al Tatami Rugby Club, colista y sabedor de que no tiene apenas margen de error en los 5 partidos que componen esta segunda fase. Los valencianos, que no ganan desde el primer partido liguero, buscan llegar al menos a la penúltima plaza que esquivaría el descenso directo y les permitiría jugar por la permanencia en una eliminatoria contra un rival de Territorial. Su camino hacia la redención arranca este sábado 6 de marzo a las 16:15 horas en el feudo del BUC Barcelona, un rival más que directo y al que debe derrotar para no hundirse más en el fango.
Traduir »