La Generalitat anuncia el retorn de totes les competicions esportives

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Sanitat, ha transmés la seua intenció d’autoritzar en els pròxims dies la volta de totes les competicions durant la reunió celebrada hui amb el president de l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM), Salvador Fabregat, i el màxim responsable de la Federació de Futbol de la CV, Salvador Gomar.

Confedecom, malgrat les bones notícies transmeses pels representants de la Conselleria de Sanitat i la Direcció General d’Esports, prefereix mantindre la prudència a l’espera de la publicació de la Resolució i de les conclusions que s’extraguen en el Comité Interterritorial que tindrà lloc esta vesprada.

Salvador Fabregat s’ha mostrat “esperançat amb el que s’ha parlat amb la reunió amb Sanitat”. “Ens han deixat clar que la intenció és obrir les competicions i a més fer-ho en totes les categories, sense discriminar a ningú. Esperarem a conéixer exactament els termes de la Resolució perquè també depén de la reunió de la Interterritorial”, ha seguit el president de Confedecom.

“Som conscients de les dificultats que han tingut els clubs per a retornar als entrenaments perquè la major part dels equips van tardar a fer-ho al no disposar d’instal·lacions a l’aire lliure”, ha reflexionat Fabregat, qui ha destacat que els menors podran ser acompanyats per una persona en la volta a les competicions.

Finalment, Fabregat ha recalcat la importància de continuar complint amb totes les mesures per a continuar avançant i aconseguir que les competicions tornen amb seguretat per a totes les persones.

LA GENERALITAT ANUNCIA EL REGRESO DE TODAS LAS COMPETICIONES DEPORTIVAS

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Sanidad, ha transmitido su intención de autorizar en los próximos días la vuelta de todas las competiciones durante la reunión celebrada hoy con el presidente de la Asociación de Federaciones Deportivas de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM), Salvador Fabregat, y el máximo responsable de la Federación de Fútbol de la CV, Salvador Gomar.

Confedecom, pese a las buenas noticias transmitidas por los representantes de la Conselleria de Sanidad y la Dirección General de Deportes, prefiere mantener la prudencia a la espera de la publicación de la Resolución y de las conclusiones que se extraigan en el Comité Interterritorial que tendrá lugar esta tarde.

Salvador Fabregat se ha mostrado “esperanzado con lo que se ha hablado con la reunión con Sanidad”. “Nos han dejado claro que la intención es abrir las competiciones y además hacerlo en todas las categorías, sin discriminar a nadie. Vamos a esperar a conocer exactamente los términos de la Resolución porque también depende de la reunión de la Interterritorial”, ha seguido el presidente de Confedecom.

“Somos conscientes de las dificultades que han tenido los clubes para retornar a los entrenamientos porque la mayor parte de los equipos tardaron en hacerlo al no disponer de instalaciones al aire libre”, ha reflexionado Fabregat, quien ha destacado que los menores podrán ser acompañados por una persona en la vuelta a las competiciones.

Finalmente, Fabregat ha recalcado la importancia de seguir cumpliendo con todas las medidas para seguir avanzando y lograr que las competiciones regresen con seguridad para todas las personas.

Traduir »