Jen Lee arbitrará la semifinal de DHB femenina entre Sant Cugat y El Salvador

L’arbitratge valencià continua creixent. Els àrbitres de la Comunitat Valenciana continuen sent presents cada vegada en més partits importants de l’àmbit nacional. I aquest cap de setmana serà Jen Lee qui dirigisca la semifinal de DHB femenina entre els equips de Sant Cugat i El Salvador el diumenge a partir de les 11.30.
I tot aqueix creixement en una temporada marcada per la COVIC19, alguna cosa que creu que s’ha notat en la competició. “Amb la pandèmia està tot una mica rar, perquè hi havia moltes incerteses, especialment al principi de la lliga que es van ajornar partits per precaució d’alguna jugadora que va donar positiu, però últimament hi ha menys problemes ja que la situació ha millorat. Hem de fer proves d’antígens abans dels partits, i fem les xarrades pre partit en l’exterior si el temps permet. Però en general, podem arbitrar com sempre, l’única cosa, és la falta del públic, que hi ha menys ambient en els camps”.
El que si té clar Jen és que l’assignació d’aquests partits “reflecteix molt el treball que està fent la federació valenciana a promocionar l’arbitratge i ajudar-nos millorar per a poder tindre aquest nivell. I aquesta experiència ens ajuda a nivell regional, no sols en els partits sinó també per a inspirar a altres àrbitres al fet que aspiren a arribar més lluny, especialment les xiques, que ara com ara som un percentatge molt xicotet, però cada vegada som més”.
Per a ella ha sigut una satisfacció i orgull aquesta designació. “Va ser una sorpresa inesperada, i porte un somriure tota la setmana des que vaig rebre l’email. Molta il·lusió. És una semifinal que significa molta responsabilitat que afectarà el possible ascens a la lliga Iberdrola, la divisió d’honor A. Com a nivell és el partit amb més “nivell” que arbitre durant la meua carrera com arbitra. He estat en aquesta situació com a jugadora i entenc el que significa, i espere poder com arbitra donar el millor que puga. És un repte gran i encara que no hi haja públic, hi haurà molta gent veient el partit en el streaming espere poder estar a l’altura”.

El arbitraje valenciano sigue creciendo. Los árbitros de la Comunitat Valenciana siguen estando presentes cada vez en más partidos importantes del ámbito nacional. Y este fin de semana será Jen Lee quien dirija la semifinal de DHB femenina entre los equipos de Sant Cugat y El Salvador el domingo a partir de las 11:30.

Y todo ese crecimiento en una temporada marcada por la COVIC19, algo que cree que se ha notado en la competición.  “Con la pandemia está todo un poco raro, porque había muchas incertidumbres, especialmente al principio de la liga que se aplazaron partidos por precaución de alguna jugadora que dio positivo, pero últimamente hay menos problemas ya que la situación ha mejorado.  Tenemos que hacer pruebas de antígenos antes de los partidos, y hacemos las charlas pre partido en el exterior si el tiempo permite.  Pero en general, podemos arbitrar como siempre, lo único, es la falta del público, que hay menos ambiente en los campos”.

Lo que si tiene claro Jen es que la asignación de estos partidos  “refleja mucho el trabajo que está haciendo la federación valenciana en promocionar el arbitraje y ayudarnos mejorar para poder tener este nivel.  Y esta experiencia nos ayuda a nivel regional, no solo en los partidos sino también para inspirar a otros árbitros a que aspiren a llegar más lejos, especialmente las chicas, que por ahora somos un porcentaje muy pequeño, pero cada vez somos más”.

Para ella ha sido una satisfacción y orgullo esta designación. “Fue una sorpresa inesperada, y llevo una sonrisa toda la semana desde que recibí el email.  Mucha ilusión.  Es una semifinal que significa mucha responsabilidad que afectará el posible ascenso a la liga Iberdrola, la división de honor A. Como nivel es el partido con más “nivel” que arbitro durante mi carrera como arbitra. He estado en esta situación como jugadora y entiendo lo que significa, y espero poder como arbitra dar lo mejor que pueda.  Es un reto grande y aunque no haya público, habrá mucha gente viendo el partido en el streaming  espero poder estar a la altura”.

Foto: Paula Montoro

Traduir »