La Primera Territorial Femenina decideix les campiones aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra l’última jornada de la Primera Territorial Femenina que decidirà les campiones que disputaran la fase d’ascens a DHB Femenina. El Rugbi Túria és el gran favorit per a proclamar-se campió després de completar tots els seus partits fins hui amb victòries. En aquesta última jornada rep a la UCV en Campoval a les 17.30 en un partit on parteixen com a favorites ja que l’equip de la UCV només ha guanyat un partit enfront del cuera Universitat d’Alacant.
L’altre partit de la jornada és un derbi entre Abelles B i CAU amb la segona plaça de la classificació en joc. Tots dos equips només sumen una derrota davant el Rugbi Túria i busquen ser segones en aquesta temporada marcada pel Covid. El partit es disputarà el dissabte a partir de les 16.00 en Quatre Carreres

Este fin de semana se celebra la última jornada de la Primera Territorial Femenina que decidirá las campeonas que disputarán la fase de ascenso a DHB Femenina. El Rugby Turia es el gran favorito para proclamarse campeón después de completar todos sus partidos hasta la fecha con victorias. En esta última jornada recibe a la UCV en Campoval a las 17:30 en un partido donde parten como favoritas ya que el equipo de la UCV sólo ha ganado un partido frente al colista Universidad de Alicante.

El otro partido de la jornada es un derbi entre Abelles B y CAU con la segunda plaza de la clasificación en juego. Ambos equipos sólo suman una derrota ante el Rugby Turia y buscan ser segundas en esta temporada marcada por el Covid. El partido se disputará el sábado a partir de las 16:00 en Quatre Carreres

Traduir »