El Rugbi Túria campiones de la Lliga femenina autonomica

L’entitat, en la seua primera temporada de vida i en competició autonòmica, ja ha aconseguit el cim en la Comunitat Valenciana destronant al CAU i mira amb ambició cap a la imminent fase d’ascens a DHB. L’equip dirigit per Eva Martínez i María Ribera, i que mescla jugadores de les antigues seccions femenines del Rugbi Club València i Tatami, segueix en ratxa. El passat cap de setmana, en el nou camp del qual disposa Picanya, van donar bon compte (84-0) del conjunt de la Universitat Catòlica de València i es van proclamar campiones de la 1a Territorial Femenina.

Un colofó a una primera part del curs que ha sigut immaculat per a Rugbi Túria, un projecte ambiciós amb el primer equip però també amb la pedrera i el desenvolupament del rugbi femení, que ha superat de manera folgada a tots els seus oponents territorials excepte el CAU. Amb elles va mantindre una intensa rivalitat en un xoc ajustat i celebrat fa algunes setmanes, però que es va acabar decantant del costat del nou campió autonòmic.

Font: Yo soy Noticia

La entidad, en su primera temporada de vida y en competición autonómica, ya ha conseguido la cumbre en la Comunidad Valenciana destronando al CAU y mira con ambición hacia la inminente fase de ascenso a DHB. El equipo dirigido por Eva Martínez i María Ribera, y que mezcla jugadoras de las antiguas secciones femeninas del Rugby Club València y Tatami, sigue en racha. El pasado fin de semana, en el nuevo campo del cual dispone Picanya, dieron buena cuenta (84-0) del conjunto de la Universidad Católica de València y se proclamaron campeonas de la 1.ª Territorial Femenina.

Un colofón a una primera parte del curso que ha sido inmaculado para Rugby Turia, un proyecto ambicioso con el primer equipo pero también con la cantera y el desarrollo del rugby femenino, que ha superado de manera holgada a todos sus oponentes territoriales excepto el CAU. Con ellas mantuvo una intensa rivalidad en un choque ajustado y celebrado hace algunas semanas, pero que se acabó decantando del lado del nuevo campeón autonómico.

Traduir »