El Rugbi Túria lluitarà el cap de setmana a Sant Sebastià per l’ascens a DHB

Aquest cap de setmana el Rugbi Túria viatja a Sant Sebastià per a disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B, passe que va aconseguir en proclamar-se campiones de la lliga autonòmica de 1a Territorial destronant al CAU, anterior campió. Durant la fase final han quedat en el grup B i es mesuraran al AVR FC Barcelona, Pozuelo RU i CDR Escoriones. En el grup A estan els equips d’Águilas de Toledo, Bera Bera RT, Pinguinas Burgos i Santboiana.

El torneig es disputa en forma de liguilla en cada grup i a partits de 40 minuts amb dues parts de 20. Els primers classificats de cada grup es jugaran l’ascens a la DHB per a la pròxima temporada,

«És una satisfacció veure com totes les jugadores, entrenadores i fisioterapeutes s’han bolcat en el projecte de ser un club 100% femení. Tot aquest esforç i implicació ens ha portat a poder competir per l’ascens en tan sols un any», afirma la presidenta del Rugbi Túria, Alba Gallart

Este fin de semana el Rugby Turia viaja a San Sebastián para disputar la fase de ascenso a la División de Honor B, pase que consiguió al proclamarse campeonas de la liga autonómica de 1ª Territorial destronando al CAU, anterior campeón. Durante la fase final han quedado en el grupo B y se medirán al AVR FC Barcelona, Pozuelo RU y CDR Escoriones. En el grupo A están los equipos de Águilas de Toledo, Bera Bera RT, Pinguinas Burgos y Santboiana.

El torneo se disputa en forma de liguilla en cada grupo y a partidos de 40 minutos con dos partes de 20. Los primeros clasificados de cada grupo se jugarán el ascenso a la DHB para la próxima temporada,

«Es una satisfacción ver como todas las jugadoras, entrenadoras y fisioterapeutas se han volcado en el proyecto de ser un club 100% femenino. Todo este esfuerzo e implicación nos ha llevado a poder competir por el ascenso en tan solo un año», afirma la presidenta del Rugby Turia, Alba Gallart

Traduir »